Microsoft BI & SQL Consulting Diensten * element61

Met een team van Microsoft BI consultants met gemiddeld 10 jaar ervaring, kan ons Microsoft Business Intelligence competence center uw organisatie complete en geavanceerde consulting diensten aanbieden. Als uw technologie en business partner, kan element61 en zijn consultants u helpen om risico's in te dijken, ROI (Return on Investment) te maximaliseren en een Microsoft Business Intelligence en Performance Management oplossing op tijd, binnen budget en binnen scope te implementeren.

Om deze doelstellingen te bereiken heeft element61 een framework ontwikkeld van specifieke Microsoft gerelateerde consulting services die de gehele lifecycle van een project bevatten – van het plannen van de oplossing, over de implementatie tot en met het auditen en finetunen ervan. Onafhankelijk van in welke fase men zich bevindt, kan u het juiste niveau van externe assistentie bepalen dat het best aansluit op uw noden en business uitdagingen. element61 voorziet een flexibele waaier van services, ontwikkeld om u te helpen het maximum uit uw Microsoft BI investering te halen:

  • Microsoft BI Audit en Best Practices Services. Onze Microsoft BI consultants kunnen u bijstaan in het auditen van uw platform : of u nu de huidige status van uw Microsoft BI platform wil evalueren, het wil beoordelen tegenover industrie-normen en best practices of gewoon mogelijke performantie issues of flessenhalzen proactief wil identificeren.
  • Microsoft BI Architecture en Roadmap Services. Reeds in een zeer vroeg stadium van uw programma, kunnen onze Microsoft BI consultants samen met u werken om de requirements en verwachtingen van gebruikers te begrijpen en documenteren. Aan de hand van een paar workshops, verfijnen we de noden van de organisatie en definiëren we een roadmap voor de komende 12 of 24 maanden. We helpen u tevens bij het bepalen wanneer u welke componenten of modules van het SQL Server platform nodig heeft.
  • Microsoft BI Implementatie en Knowledge Transfer Services. Onze Microsoft BI consultants kunnen ook uw Microsoft BI oplossing implementeren of u daarbij ondersteunen. Gebaseerd op uw voorkeur, kunnen we volledig ownership nemen van het implementatiegedeelte of mee onderdeel worden van uw team, in een coaching & co-development model. Wat uw keuze hierin ook is, we leggen altijd een sterke nadruk op het transfereren van kennis naar uw interne resources gedurende het ganse project.
  • Microsoft Upgrading en Migration Services. Door hun vele jaren ervaring met de Microsoft BI oplossingen, kunnen onze consultants u helpen bij het definiëren of uitvoeren van uw migratie om u te verzekeren van een vlotte overgang van uw huidige infrastructuur en oplossingen naar een state-of-the-art omgeving.
  • Microsoft Performance Tuning Services. Dankzij onze uitgebreide kennis van het ganse Microsoft BI platform, kunnen onze Microsoft BI consultants u helpen bij het verbeteren en afregelen van de performantie van uw Microsoft BI omgeving.

Al onze consulting services vertrouwen op onze elementary methodologie om een hoge standaard en consistente kwaliteit te bieden.

Contacteer ons om meer te weten te komen over onze Microsoft BI Services Offering !