SAP Business Objects Information Management

SAP BusinessObjects Enterprise Information Management biedt een complete en geïntegreerde set van tools aan om uw rapporteringsomgeving op te zetten, ongeacht het aantal bronsystemen en de complexiteit van deze systemen. Binnen SAP BusinessObjects EIM vindt u de nodige individuele toepassingen of Data Services die u helpen om uw omgeving te ondersteunen en een volledige integratie op te zetten. Zo kunnen de individuele tools zorgen voor kwaliteitsverbeteringen van uw data, opschoning van de gegevens om aldus bij te dragen tot het nemen van kwalitatief hoogstaande management beslissingen. De verschillende componenten van SAP BusinessObjects Data Services zijn schaalbaar om te voldoen aan uw vereisten en de omgeving waarbinnen ze werkzaam moeten zijn, zowel in een geïntegreerde oplossing als op individuele basis.

Volgende afzonderlijke producten kunnen worden geïdentificeerd:

  • Data Quality : een geïntegreerde tool om op een intuïtieve manier de gegevenskwaliteit te verbeteren.
  • Data Integrator : het extraheren, laden en transformeren van data uit verschillende gegevensbronnen. Zo komt data geïntegreerd terecht in uw uiteindelijke analytische gegevensomgeving, door middel van enkele gebruiksvriendelijke stappen.
  • Data Federator : om meerdere gegevensbronnen te integreren in één omgeving, zonder de complexe transformaties uit te moeten voeren.
  • Meta Data Management : om de definities op te slaan over de verschillende systemen.
  • Tekst analyse : gegevens ontsluiten, verborgen in ongestructureerde data, verspreid over uw bedrijfssystemen.
  • Rapid marts: voor een snelle, "out of the box", implementatie van een rapporteringsomgeving op specifieke zakelijke software oplossingen

element61 en haar consultants beheersen de complete set van SAP BusinessObjects Data Services. Zij kunnen u helpen bij het opzetten van een complete SAP BusinessObjects EIM omgeving om het meeste uit uw gegevens te halen en om te zetten in informatie voor uw organisatie. element61's doel is om u een oplossing op maat van uw organisatie aan te bieden met behulp van de SAP BusinessObjects EIM technologie.

Neem contact op met ons om meer te weten te komen over SAP BusinessObjects EIM.