IBM Information Server Consulting Services

De IBM Information Server consultants van element61 bieden u - met een gemiddelde ervaring tussen de 8 en 10 jaar in de materie - zeer geavanceerde en complete diensten aan om uw organisatie verder te helpen op verschillende aspecten van Data-integratie en Data warehousing. Als uw technologie- en business partner kan element61 u helpen de risico’s te beperken en de Return On Investment (ROI) te maximaliseren, en een IBM Information Server Datawarehousing en Data-integratie-oplossing te implementeren binnen afgesproken budget, tijd en scope.

Om dit alles waar te maken, heeft element61 een kader van specifieke IBM Information Server consulting diensten ontwikkeld die de levenscyclus van een project afdekken - van oplossingen voor planning en implementatie tot audit en tuning. Ongeacht waar u bent in uw project of programma, u kunt ons betrekken om te helpen bij uw behoeften en uitdagingen. element61 biedt volgende flexibele waaier van diensten aan :

  • IBM Information Server Architectuur en Roadmap. In een zeer vroeg stadium van uw proces kunnen onze IBM Information Server consultants met u samenwerken om uw data integratie-eisen, uitdagingen en verwachtingen te verkennen en te begrijpen. Doorheen een aantal stappen, zullen we met u samenwerken om uw behoeften te verfijnen en een roadmap te definiëren voor de komende 12 of 24 maanden. Wij helpen u om te definiëren welke software-modules u nodig hebt en wanneer u deze nodig zult hebben, zodat u de beste resultaten uit uw IBM Information Server Platform kan halen.
  • IBM Information Server Implementatie en Kennisoverdracht. Onze IBM Information Server consultants kunnen ook – in samenwerking met u - uw IBM Information Server-oplossingen implementeren. Op basis van uw wensen kunnen we ofwel de volledige implementatie zelf doen ofwel deel uitmaken van uw team. Maar welke manier u ook verkiest, onze focus zal steeds liggen op het overbrengen van kennis aan uw interne resources gedurende het gehele project.
  • IBM Information Server Migration Services. Door hun grote ervaring met de IBM Information Server-oplossingen, kunnen onze consultants u helpen om uw migratiepad te definiëren of uit te voeren om op die manier een ??soepele overgang van uw huidige infrastructuur naar een state-of-the-art-omgeving te garanderen.
  • IBM Information Server Performance Tuning Services. Dankzij onze diepgaande kennis van het gehele IBM Information Server-platform, kunnen onze IBM Information Server Consultants u helpen bij het afstemmen en het verbeteren van de prestaties van uw IBM Information Server omgeving bij performance issues.
  • IBM Information Server Audit and Best Practices Services. Door hun technische expertise, kunnen onze IBM Information Server Consultants u helpen bij het auditen van uw platform, bij het aftoetsen van uw IBM Information Server Platform tegen best practices of om mogelijke problemen en knelpunten te traceren.

Al onze consulting diensten vertrouwen op onze elementary methodology om een ??hoge standaard en constante kwaliteit te garanderen.

Contacteer ons nu om meer te weten over onze IBM Information Server Services diensten.