SAP Business Intelligence Consulting Services

element61 heeft een specifiek SAP BusinessObjects competentie centrum met ervaren consultants. De groep van consultants heeft gemiddeld tussen de 8 en 10 jaar ervaring met de verschillende producten van de SAP BusinessObjects product portfolio. Met dit team van consultants kan element61 u een volledig en uitgebreid dienstenpakket aanbieden, zowel naar het inrichten, opzetten, onderhouden en upgraden van uw BusinessObjects omgeving.

Om beter in te kunnen spelen op uw specifieke BusinessObjects noden heeft element61 verschillende specifieke diensten opgenomen in haar aanbod. Zo helpt element61 om uw investering optimaal te laten renderen en de risico's van uw project te minimaliseren :

  • SAP BusinessObjects Roadmap : de eerste te nemen stap is naar de toekomst kijken: hoe zal mijn omgeving er binnen 1,5 tot 2 jaar uitzien? Welke specifieke producten moeten wanneer worden geïmplementeerd voor de verschillende types van eindgebruikers om maximaal te voldoen aan de verwachtingen en noden van uw bedrijf.
  • SAP BusinessObjects Architecture : Na de roadmap moet er een degelijke basis worden gebouwd om alle toekomstige stappen te kunnen nemen. Er wordt vooruitgekeken om ervoor te zorgen dat alle moeilijkheden op het pad kunnen omzeild worden.
  • SAP BusinessObjects Migratie : Je bent al klant maar wil je systeem toekomstgericht maken door middel van een upgrade of migratie naar de nieuwste versie. Door de jarenlange ervaring van onze consultants met de verschillende BusinessObjects producten kunnen zij u door de verschillende trajecten leiden die nodig zijn bij een migratie of upgrade.
  • SAP BusinessObjects Performance Tuning : Performantie problemen kunnen worden opgelost door element61, dankzij de jarenlange ervaring met zowel algemene business intelligence technologieën als de specifieke kennis van de verschillende individuele producten van het SAP BusinessObjects product portfolio.
  • SAP BusinessObjects audit en best practices : onze technische expertise kan helpen om te oordelen of de huidige implementatie, zowel qua gebruik als technische opzet, voldoet aan de vooropgestelde standaarden van de producten. Dankzij de jarenlange ervaring van element61 kunnen we snel een oplossing implementeren op basis van de ‘best practices'.
  • SAP BusinessObjects implementatie en kennisoverdracht : De praktische ervaring van ons consultants garandeert een praktijkgerichte implementatie van uw systeem. Met een gemiddelde ervaring van 8 tot 10 jaar met de verschillende producten, kan element61 en haar consultants u een kwalitatief hoogstaande oplossing aanbieden inzake kennisoverdracht en uw eindgebruikers begeleiden in het gebruik van de verschillende BusinessObjects modules.

Op basis van de elementary methodologie kan element61 u een gestandaardiseerde aanpak aanbieden die een garantie is om steeds dezelfde hoogstaande kwaliteit af te leveren.

Voor meer informatie over onze diensten kan u ons altijd contacteren.