SAP BusinessObjects EIM Technology

SAP BusinessObjects EIM is de complete oplossing voor het converteren van ‘silo gebaseerde information management' in een formeel Enterprise Information Management Systeem, met de juiste informatie-architectuur en beheersprocessen.

Het doel van de SAP BusinessObjects EIM oplossing bestaat erin om de gebruikers snel de juiste bedrijfs-informatie aan te leveren.

Binnen de SAP BusinessObjects EIM oplossing biedt SAP een brede waaier aan tools, bestaande uit :

  • SAP BusinessObjects Data Services om uw data, vanuit verschillende bronnen, te integreren in één Data Warehouse oplossing, met de best beschikbare data kwaliteit
  • SAP Netweaver BW omgeving om de data op te slaan
  • SAP BusinessObjects Data Management om uw beheer van data overheen verschillende afdelingen veilig te stellen (bijvoorbeeld door het opslaan van verschillende business definties om er voor te zorgen dat data correct worden gebruikt)
  • SAP Information Lifecycle Management, om er voor te zorgen dat u met de juiste versie van uw data en rapporten werkt
  • SAP BusinessObjects Text Analysis om ‘ongestructureerde' interne en externe data te verzamelen en analyseren

Binnen het specifieke SAP BusinessObjects Competence Center, heeft element61 een belangrijke plek gereserveerd voor SAP BusinessObjects EIM. Met het huidige team van consultants, die een gemiddelde ervaring van +10 jaar hebben met de huidige SAP BusinessObjects tools, kunnen wij u een complete consulting service aanbieden voor de selectie, roll-out, upgrade en/of onderhoud van uw SAP Business EIM omgeving.

Contacteer ons voor meer informatie over de SAP BusinessObjects EIM product suite.