Course: Data Warehousing Fundamentals

Gezien het gebrek in aanbod op de Belgische markt, heeft element61 zelf een cursus-aanbod ontwikkeld rond Data Warehousing Fundamentals. De details en objectieven van deze training en doelpubliek worden hieronder toegelicht. Deze opleiding is ideaal als introductie tot Data Warehousing.

Beschrijving en duur van de opleiding

De “Data Warehousing Fundamentals” training is een 1 daagse training die u zal inwijden in data warehouse architectuur, ontwerp, terminologie, definities en processen. 

Volgende onderwerpen zullen aan bod komen:

  • Waarom een Data Warehouse ?
  • Data Warehousing definitie
  • OLTP versus Dimensional Modeling
  • Extract – Transform – Load (ETL)
  • Master Data Management (MDM)

Target audience

De cursus richt zich op professionals met beperkte tot geen kennis van Data Warehousing & Business Intelligence. Het zou kunnen gaan over (Business Analytics) data architects, data modelers, business analysten, business intelligence ontwikkelaars, project managers, DW/BI ontwikkelaars, die op het punt staan om een data warehouse project te starten of als inleiding om een data warehouse team te vervoegen.

Formaat

De training bestaat uit voornamelijk uit theoretische toelichting met slides als ondersteuning. De cursus kan zowel in het Nederlands of Engels worden gegeven en kan tevens onsite bij de klant plaatsvinden.

Lesgever

Sven Bracke

Meer info ?

Voor meer informatie, contacteer Tom Graft op tom.graft@element61.be of +32 471 645 671.

Voor een compleet overzicht van alle opleidingen, bezoek onze academy pagina.