SAP BW Upgrade & Migratie

Of u nu een upgrade uitvoert van SAP BW 3.5 naar de SAP BI Netweaver2004 release of van andere releases (SAP BW 3.0B, SAP BW3.1 Content, SAP BI 3.2 Content of SAP BI 3.3 Content), element61 heeft de skills om u te helpen om deze job succesvol uit te voeren.

U moet niet alleen rekening houden met het SAP BW systeem, maar ook met de add-ons (bv. SAP SEM, SAP BI, ST-PI, WP-PI). Een upgrade beperkt zich niet tot de weken voor en de dag van de upgrade zelf, maar duurt ook nog verder na de upgrade, door het aanpassen van design richtlijnen aan de best practises gebruikt in de nieuwe release (bv. in de 7.0 release, het blijven werken met update rules of het omschakelen naar transformatie rules en het neerschrijven omtrent hoe deze best toe te passen, het vervangen van Infopackage Groups door Process chains waar optimalisatie kan toegevoegd worden), hoe om te gaan met verbeteringen qua technologie (het 7.0 authorisatie concept, ABAP OO, DSO, conversie van meeteenheden), training van gebruikers in de gewijzigde technologie (Report Designer, verbeteringen in de Web Application Designer, Visual Composer).

Bij element61, kunnen wij zowel pre –als post-upgrade support leveren zodat uw upgrade & migratie project soepel kan verlopen.

Contacteer ons voor meer informatie over SAP BW Upgrade & Migratie.