IBM Cognos Consulting Services

Met een gemiddelde ervaring rond de 10 jaar binnen het domein van IBM Performance Management, leveren de consultants van element61 professionele dienstverlening aan uw organisatie en dit in alle mogelijke stappen in uw Business Intelligence en Performance Management traject. Als uw business partner en uw partner in technologie, kan element61 u helpen om risico’s te minimaliseren, het maximum te halen uit uw investering (ROI) en een IBM Cognos Business Intelligence en Performance Management oplossing te implementeren binnen een vastgelegde tijd, budget en scope.

Om steeds kwalitatieve diensten te kunnen leveren, heeft element61 een framework ontwikkeld met specifieke oplossingen geënt op IBM Cognos. Dit framework omvat de volledige lifecycle van een project– van planning van het project over implementatie tot auditing en tuning. Ongeacht waar u zich bevindt in uw project, kan u op ons beroep doen om uw noden en uitdagingen te helpen waarmaken. element61 biedt een flexibele dienstverlening aan om u te helpen het meeste uit uw investering te halen:

  • IBM Cognos Architectuur en Roadmap Services. Reeds in een zeer vroeg stadium van uw project werken onze IBM Cognos consultants met u samen om te onderzoeken en begrijpen wat uw behoeften en verwachtingen zijn. Doorheen een aantal interviews documenteren wij uw noden en zetten dit uit in een voorgestelde implementatie-roadmap voor de volgende 12 tot 24 maanden. We helpen om voor u de juiste software-componenten te selecteren om zo te bepalen waarmee u de beste resultaten kan bekomen binnen het IBM Cognos Platform.
  • IBM Cognos Implementatie en Kennisoverdracht. Onze IBM Cognos consultants zijn ook in staat de door u weerhouden IBM Cognos oplossing te implementeren. Gebaseerd op uw voorkeur kunnen wij volledig ownership van de implementatie nemen dan wel deel uitmaken van uw team. Maar ongeacht welke richting u ook uit gaat, wij focussen altijd op kennisoverdracht naar uw interne resources gedurende het ganse project.
  • IBM Cognos Migratie & Upgrading Diensten. Door de jarenlange ervaring met IBM Cognos oplossingen zijn onze consultants in staat om voor u een migratie- of upgrade-traject uit te werken en uit te voeren met de bedoeling om zo een vloeiende overgang van uw huidige infrastructuur en oplossing naar een state-of-the-art omgeving te kunnen bekomen.
  • IBM Cognos Performance Tuning Diensten. Dankzij onze diepgaande kennis van het volledige IBM Cognos platform zijn onze IBM Cognos Consultants in staat om u te helpen uw IBM Cognos omgeving te tunen en de performance te verbeteren. Performantie is en blijft cruciaal voor eindgebruikers-acceptie van Business Intelligence oplossingen.
  • IBM Cognos Audit en Best Practices Diensten. Doordat we technische experten in huis hebben kunnen onze IBM Cognos Consultants u assisteren in uw audit proces wanneer u een kritische inschatting wil hebben van de status van uw huidig IBM Cognos platform of project. Een audit laat toe om eventuele bottlenecks op te sporen, performance problemen op te lossen of gewoon te controleren of u voldoet aan de standaarden en werkt volgens de best practices.

    Onze dienstverlening is gebaseerd op onze elementary methodology die het ons mogelijk maakt om consistent kwaliteitsvolle dienstverlening aan te bieden.

    Voor meer informatie over onze IBM Cognos diensten kan u ons steeds contacteren.