SAP BusinessObjects Data Quality

Beschikken over betrouwbare gegevens is één van de kritische succesfactoren in een Performance Management of Business Intelligence omgeving. Als u geen betrouwbare gegevens kan aanbieden, dan kan u geen kwalitatieve beslissingen nemen op basis van die gegevens. De SAP BusinessObjects Data Quality-oplossing is het instrument bij uitstek binnen het SAP BusinessObjects EIM portfolio om uw gegevens naar een hoger kwaliteitsniveau te brengen en op die manier te beschikken over betrouwbare informatie.

Met Data Quality biedt SAP BusinessObjects een applicatie aan die kan worden geïntegreerd, in de andere SAP BusinessObjects Data Services en ook met andere oplossingen op de markt zoals Informatica, om de kwaliteit van je brongegevens te verbeteren. Binnen dit software pakket zitten eenvoudige instrumentenborden verwerkt om de impact van vervuilde data op uw geïntegreerd systeem en de data stroom te kunnen visualiseren. Met deze instrumentenborden kan u de impact van opgeschoonde en kwalitatief hoogstaande data bekijken om betere management beslissingen te nemen.

SAP BusinessObjects is een tool die u helpt op een intuïtieve manier om uw omgeving te ontdoen van verontreinigde data, te beginnen met data profilering om je gegevens te kennen. Het assisteert tevens in de opzet van de uiteindelijke ontdubbeling of verrijking van uw gegevens, op basis van bijvoorbeeld adressenbestanden of andere ondersteunende informatiesystemen.

Data kwaliteit en de kwaliteit van het systeem in het algemeen is één van de belangrijkste aandachtspunten van element61. Daarom heeft element61 een uitgebreide kennis van SAP BusinessObjects Data Quality opgebouwd. Vanuit deze ervaring, is er een gerichte dienstverlening ontwikkeld met als doel u beter te kunnen ondersteunen met algemene ‘best practices' voor de set-up en implementatie van deze tool evenals een gemeenschappelijke methodiek die uw organisatie kan gebruiken om op de best mogelijke manier SAP BusinessObjects Data Quality te implementeren binnen uw omgeving.

Contacteer ons voor meer informatie over SAP BusinessObjects Data Quality.