TimeXtender

Met partners in meer dan 95 landen en meer dan 3.200 klanten is TimeXtender een van de meest toonaangevende leveranciers van data warehouse / data estate automation software.

TimeXtender is een high-performance no code / low code data management platform dat de transformatie naar een data gedreven bedrijf mogelijk maakt: agile ontwikkeling versnelt uw tijd in data inzichten tot 10X.

TimeXtender

 

Met TimeXtender kunt u verbinding maken met verschillende datasilo's, catalogiseren, modelleren, verplaatsen en rapporteren over de volledige levenscyclus van data - in één enkele applicatie die core analytics, het moderne datawarehouse, IoT, AI en meer ondersteunt.

TimeXtender is ontwikkeld met een cloud-first mentaliteit en biedt een samenhangende data fabric over Microsoft on-premise SQL Server-technologie en Azure Data Services, waardoor het niet meer nodig is om handmatig een lappendeken van tools samen te voegen voor datatoegang, modellering en compliance. Dit creëert een toekomstbestendige moderne data omgeving, die zich op natuurlijke wijze ontwikkelt met technologische ontwikkelingen, waardoor continue verbetering van data inzichten voor zakelijke besluitvormers mogelijk wordt.

TimeXtender maakt agile dimensionale modellering mogelijk en ondersteunt de Kimball data warehousing methodologie door gebruik te maken van ster schema's en snowflake schema's indien nodig.

TimeXtender maakt complexe, tijdrovende taken gemakkelijk door het genereren van best practice code in slechts een paar klikken. Enkele voorbeelden:

  • Verhuizen van een on-premise naar een Azure cloud omgeving (of zelfs een hybride oplossing opzetten)
  • Genereren van de volledige ETL flow
  • Opzetten van incrementeel laden van gegevensbronnen
  • Opzetten van langzaam veranderende dimensies (type 0, I en II)
  • Opzetten van meerdere omgevingen voor ontwikkeling, test, UAT, productie, ...
  • End-to end documentatie van gegevensbron tot semantisch model - inclusief gegevens lineage, impact analyse, relatie diagram, ...
  • Versie Beheer

element61 is een officiële en gecertificeerde TimeXtender partner.

Contacteer ons om meer te weten te komen over TimeXtender, Microsoft Business Intelligence, Microsoft SQL Server en Azure diensten en onze competenties om u te helpen meer Agile te worden in uw Microsoft-gebaseerde data warehousing & business intelligence projecten.

Extra informatie: