IBM Information Server Migratie & update

IBM brengt regelmatig nieuwe versies uit van de verschillende componenten en modellen van de IBM Information Server suite. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwste functionaliteiten is het noodzakelijk om uw bestaande oplossing waar mogelijk te migreren naar de laatste nieuwe versie van de oplossingen.

element61 kan u helpen om de vereisten van uw migratie en conversie projecten te bepalen. We voeren eerst een snelle audit uit om uw bestaande infrastructuur, architectuur, performantie en capaciteit in kaart te brengen en te beoordelen. Vervolgens stellen we een project-plan voor voor demigratie of conversie.

Onze consultants zijn constant up-to-date met betrekking tot de nieuwste features van de laatste IBM Information Server releases en samen met hun uitgebreide ervaring van de verschillende versies van de producten (Ascential Datastage 6, IBM Datastage 7.5, IBM Information Server 8.1,...) en reeds eerder uitgevoerde migraties, kunnen ze uw organisatie helpen bij de beoordeling van de voordelen, de verwachte kosten en mogelijke risico's van de implementatie van een nieuwe release.

Door de introductie van een upgrade en migratie methodologie via onze elementary methodologie, zorgen wij ervoor dat onze klanten snelle en succesvolle resultaten behalen, of ze nu hun software upgraden, up-scaling doen van de hardware, of zorgen voor een systeem uitbreiding of een upgrade van hun Business Intelligence & data warehousing omgeving naar meerdere servers.

Contacteer ons om meer te weten over onze IBM Information Server Migratie en Upgrading diensten.