IBM Cognos Technology

Het IBM Cognos Business Intelligence en Performance Management platform biedt een volledige oplossing van data-integratie tot eindgebruikers-analyse aan met als doel om consistent en tijdig informatie aan te leveren doorheen heel de organisatie.

De hoofdcomponenten van het platform zijn :

  • IBM Cognos Business Intelligence biedt functionaliteit aan voor zowel ontwikkelaars als eindgebruikers en genereert state-of-the-art rapportering en geavanceerde analyse. Het kan ook gebruikt worden om doorheen de organisatie dashboards en scorecarding projecten te ontwikkelen en mobiele BI te realiseren.
  • IBM Cognos Planning biedt een volledige planning en budgettering oplossing aan om financiële planning in uw organisatie te ondersteunen op een gecontroleerde, veilige en efficiënte manier.
  • IBM Cognos TM1 biedt in-memory, read-write OLAP functionaliteiten aan die gebruikt kunnen worden in planning, forecasting of ‘What if” analyse processen.

Al deze componenten zijn volledig webgebaseerd en kunnen dus makkelijk doorheen de organisatie geraadpleegd worden. Het service oriented platform levert informatie aan onder allerlei vormen zoals web based online en offline rapportering, email, Microsoft Office of op allerhande mobiele apparaten. Het platform biedt een volledig schaalbare en aanpasbare architectuur aan om de groei binnen uw organisatie, bedrijfsevolutie of nieuwe uitdagingen te analyseren en de nodige actie te ontwikkelen.

Met de IBM Cognos technologie hebben gebruikers toegang tot een volledige Business Intelligence en Performance Management oplossing van waaruit ze toegang kunnen krijgen tot de kritische prestatie-indicatoren om zo hun beslissingen te ondersteunen. Ze kunnen gemakkelijk en efficiënt aan de data in de organisatie om de juiste informatie op het juiste moment te verkrijgen.

De element61 consultants beheersen de IBM Cognos technologie al verschillende jaren. Gebaseerd op ervaring en bewezen "best practices” kunnen ze uw organisatie helpen om uw noden en behoeften te bepalen om zo te komen tot het definiëren en/of implementeren van een uniek op maat gemaakte Business Intelligence en Performance Management oplossing gebruik makende van de IBM Cognos technologie.

Voor meer informatie over de IBM Cognos technologie, contacteer ons !