Cxense DMP

Cxense DMP

Cxense is een Noors bedrijf opgericht in 2010 door een team van slimme ingenieurs en insiders uit de industrie. Vandaag zijn ze een toonaangevende leverancier voor DMP-software voor marketeers en publishers. 

Het bedrijf kende een snelle groei en houdt op dit moment meer dan 2 miljard gebruikersprofielen bij voor meer dan 200 klanten wereldwijd. Dit alles op 17,500 websites en in realtime. Ze bieden de mogelijkheid aan publishers en marketeers om een hyperrelevante en gepersonaliseerde gebruikerservaring aan te bieden voor zowel advertising als aanbevelingen voor content (ook voor video). Dit kunnen ze door audience date en realtime advanced analytics aan te bieden aan hun klanten. Zo zorgen ze dat hun klanten hun digitale omzet verhogen en een duurzaam digitaal businessmodel kunnen uitbouwen. 

element61 is een implementatiepartner met veel ervaring op het Cxense DMP en Insights platform. element61 kan klanten ondersteunen die kijken naar Cxense en lokale hands-on support zoeken of strategisch advies met betrekking tot DMP zoals: 

  • Wat is de waarde en ROI van een DMP?
  • Wat kan Cxense wel en niet doen?
  • Wat zijn de best practices bij het implementeren van Cxense?
  • Welke use-cases ondersteunt Cxense?

Contacteer ons voor meer informatie of met uw specifieke vraag.