SAP Business Objects EIM Consulting Services

Binnen het SAP BusinessObjects competentie center, heeft element61 een belangrijke plaats voorbehouden voor de SAP BusinessObjects EIM (Enterprise Information Management) gerelateerde producten. Met het huidige team van consultants, dat een gemiddelde relevante ervaring van meer dan 5 jaar kan voorleggen, in de huidige SAP BusinessObjects Data Services producten, kunnen wij u een geavanceerde en complete dienstverlening aanbieden.

Dit gaat van tool selectie over implementatie, roll-out, upgrade en/of het onderhoud van uw SAP BusinessObjects EIM omgeving.

Op basis van de specifieke behoeften van uw bedrijf, kan element61 u helpen om zo veel mogelijk return uit uw investering te halen. Hiervoor is een gedifferentieerd aanbod opgesteld rond de verschillende SAP BusinessObjects EIM producten:

  • SAP BusinessObjects Data Quality: Verbeter de kwaliteit van uw gegevens door middel van ontdubbeling om zo nog betere beslissingen te kunnen nemen. element61 kan helpen met de profilering van de data om op basis van best practices een opschoning van uw data voor te stellen.
  • SAP BusinessObjects Data Integrator : stel in samenspraak met element61 uw dataextracties op om via de nodige data transformaties en gegevens uploads uw analytische rapporteringsomgeving op te zetten, ongeacht of het gaat over een ODS, een datamart of een enterprise DWH. Onze technische expertise bezorgt u een voorsprong om een compleet analytisch systeem uit te bouwen met SAP BusinessObjects Data Integrator
  • SAP BusinessObjects Text Analysis : zet ongestructureerde tekst om in gestructureerde data. element61 zal u door de verschillende instellingen gidsen die nodig zijn om de informatie die u wilt vastleggen en de bronnen waar de gegevens moeten worden opgehaald te definiëren.
  • SAP BusinessObjects Meta Data Management: gebruik dezelfde definities, overal binnen het bedrijf. element61 zal het systeem installeren om de verschillende definities te bewaken en u begeleiden in het beheer van de applicatie. Daarnaast kan element61 u helpen tijdens het proces van het definiëren van uw business concepten en de technische vertaling naar deze concepten alvorens ze worden opgeslagen in de SAP BusinessObjects Meta Data Management applicatie.

element61 gebruikt de elementary methodiek om een ??hoge standaard en consistent kwaliteitsniveau voor ons volledig dienstenaanbod te leveren aan al onze klanten.

Neem contact met ons op voor meer informatie over onze SAP BusinessObjects EIM consulting diensten.