Microsoft BI Audit & Best practices

Elke oplossing is verschillend en heeft zijn eigen specifek gedrag. Microsoft is hierin niet verschillend, en kent daarbij voordelen en nadelen. Het is het beste om alle tools te vergelijken bij het kiezen van de meest geschikte tool voor uw organisatie. Maar wat gebeurt er wanneer de tool gekozen is, maar de performantie is niet wat ze zou moeten zijn?

Leg de fout niet bij de tool of oplossing, maar bekijk eerder de implementatie. De beste tool in zijn klasse kan foutief geïmplementeerd worden en daardoor zal noch een bevredigende performantie, noch een bevredigende bruikbaarheid bereikt worden. Uw reflex zou moeten zijn om te onderzoeken of de implementatie gebeurt is volgens bepaalde industrie standaarden zowel op technisch als BI modelleringsgebied.

element61 kan u helpen bij uw onderzoek. Wij kunnen uw volledige business intelligence omgeving reviewen vanaf het hoogste niveau van uw omgeving tot en met het onderste technische implementatie niveau van alle componenten.

Wanneer een audit van de omgeving wordt uitgevoerd, zal element61 valideren of alle componenten voldoen aan industrie standaarden en best practises. Daarnaast kan performantie ook een (toekomstig) probleem zijn. Al dit onderzoek gebeurt via een checklist samengesteld door element61 gebaseerd op onze vele jaren ervaring in business intelligence.

Nadat de audit uitgevoerd is krijgt de klant hierover gedetailleerde informatie. Welke componenten gevalideerd werden, hoe ze gevalideerd zijn en welke zaken aan het licht gebracht zijn. Daarnaast wordt ook een document toegevoegd met aanbevelingen die verklaren hoe wij de mogelijke problemen zouden oplossen die gevonden werden gedurende de audit. Tenslotte, kan element61 ook helpen bij het implementeren van deze oplossingen.

Contacteer ons voor meer informatie over Microsoft Business Intelligence Audit & Best practices !