IBM Information Server Architectuur en Stappenplan

Een Datawarehousing en Data Integratie-initiatief moet worden gezien als een soort reis en niet als een ad-hoc initiatief, omdat het meestal gaat over heterogene systemen en een grote hoeveelheid gegevens. Het project of programma vereist dus dat de omvang en de richting duidelijk worden gedefinieerd vanaf het begin om zo een solide basis te hebben, die garandeert dat de focus gaandeweg niet verloren zal gaan.

Het is dus erg belangrijk om zelfs voor het begin van het initiële project van die reis een duidelijke roadmap te definiëren, die als gids zal dienen voor zowel het project als de architectuur. Deze initiële investering zal zichzelf terug betalen tijdens de gehele duur van het project.

De IBM Information Server-oplossing biedt een breed scala aan mogelijkheden en modules aan om aan uw requirements te voldoen. element61 kan, met zijn diepgaande kennis van de IBM Information Server suite, u helpen om een ??op maat gemaakte roadmap te definiëren voor uw organisatie om op die manier uw investering te maximaliseren. Met de juiste planning vooraf, kan later de duur- en doorlooptijd van het project geoptimailseerd worden.
Aangezien een Datawarehousing en Data Integratie traject meestal over meerdere jaren loopt, is het van fundamenteel belang om een solide architectuur te definiëren die efficiënt kan voldoen aan de noden van vandaag, maar die ook mee kan evolueren om aan de behoeften van morgen te voldoen. element61 kan u adviseren en u helpen bij alle aspecten van het ontwerp van een robuust en toekomstbestendige architectuur.

De architectuur van een IBM Information Server-omgeving bevat doorgaans:
  • Hardware-eisen en ondersteuning in de hardware selectie
  • Server architectuur
  • Enterprise-omgeving definitie (Ontwikkeling, Acceptatie, Productie)
  • Multi tier omgeving best practices
  • IBM Information Server module selectie
  • IBM Information Server module-integratie

De combinatie van een op maat gemaakt stappenplan, die de individuele iteraties in het programma definieert, met een robuust en toekomstgerichte architectuur zal het succes en de investering van uw organisatie om betere informatie te leveren aan de eindgebruikers garanderen.

Contacteer ons om meer te weten over onze IBM Information Server Architectuur en Roadmap Diensten !