Timothy Van Brusselen

tot
tot nu
mandagen

Partner Analytics

Timothy Van Brusselen is een ervaren Partner Analytics met focus op kwalitatief hoogwaardige oplossingen af te leveren binnen de afgesproken tijdsspanne. Met meer dan 15 jaar ervaring in de sector heeft Timothy een reputatie opgebouwd vanwege zijn passie en toewijding om bedrijven te helpen hun doelstellingen te bereiken door middel van de kracht van data analytics.

Als Partner Analytics is Timothy verantwoordelijk voor het beheer van een team van data engineers en het toezicht op de ontwikkeling en het onderhoud van het dataplatform van een bedrijf. Hij werkt nauw samen met de data analytics en business teams om ervoor te zorgen dat de gegevens van het bedrijf nauwkeurig worden verzameld, verwerkt, gemodelleerd en opgeslagen. Deze worden gebruikt om zakelijke beslissingen te sturen en groei te stimuleren.

Naast zijn functionele expertise, die hij heeft opgedaan bij tal van data-analyseprojecten, is Timothy ook een Azure-gecertificeerde data-architect. Hij is dan ook perfect op de hoogte van de nieuwste technologieën en technieken.

Naast een fervent voorstander van data warehouse automatisering, stond hij aan de wieg van de Power BI Out-of-the-Box oplossingen. Een suite van dashboarding oplossingen die bedrijfsprocessen stroomlijnen in een best-practice data warehouse setup bovenop SAP, Business Central, Dynamics365 en Exact Online.

In zijn vrije tijd volgt Timothy de laatste trends en ontwikkelingen rond data engineering op.

Maar nog belangrijker voor Timothy is tijd doorbrengen met zijn gezin en af en toe een fietstochtje maken!