Met SAP BusinessObjects Mobile kunnen eindgebruikers eender waar hun rapporten en data raadplegen, ongeacht het toestel waarover ze beschikken. SAP BusinessObjects Mobile stelt eindgebruikers in staat om gegevens op te vragen in bestaande rapporten en door te klikken en te drillen naar andere rapporten op de meeste mobiele apparaten (bv. Blackberry, iPhone, iPad, …).

Rapporten die gepubliceerd worden naar de server, die instaat voor de mobiele communicatie, kunnen onmiddellijk worden geraadpleegd op de mobiele apparaten, zonder bijkomende tussenkomst of aanpassing van het rapport. SAP BusinessObjects Mobile zorgt voor een intuïtieve en interactieve ervaring voor de gebruiker met de rapporten en de gegevens onderweg: wil je gegevens meer in detail bekijken, klik dan op de gegevens en de details worden onmiddellijk zichtbaar. Is een grafiek te klein, dan kan je met een simpele klik het rapport op een volledig scherm toveren om alles tot in detail te analyseren.

element61 en haar consultants blijven constant op de hoogte van de laatste aanpassingen in SAP BusinessObjects 4.0 om de klanten de best mogelijke mobiele oplossing te kunnen aanbieden. Met de ervaring van onze consultants kunnen we u een goed overzicht bieden met betrekking tot de evoluties en de verschillende kenmerken van de applicaties om finaal tot een goede keuze te komen voor de specifieke noden binnen uw bedrijf.

Indien u meer informatie wenst, aarzel dan niet om ons te contacteren.