Anaplan

Anaplan is een 100%- cloud-oplossing die planning, budgeting, forecasting en consolidatie mogelijkheden biedt aan haar klanten. De naam is afgeleid van twee woorden: Analytics en Planning. Het bedrijf werd in 2007 opgericht door Guy Haddleton en Michael Gould -beiden CPM industrie-veteranen, en na vier jaar van ontwikkeling werd het platform officieel gelanceerd in mei 2011. Vandaag heeft Anaplan 9 vestigingen wereldwijd en reeds meer dan 15 000 gebruikers.

Anaplan draagt zijn vier kernwaarden hoog in het vaandel:

  • Disruptie – innovatie om de gebruikerservaring te verbeteren;
  • Snelhied – het afstemmen aan de acceleratie van verandering in de internationale zakenwereld;
  • Verantwoordelijkheid - respect voor klanten, medewerkers en partners;
  • Integriteit – betrouwbaar, eerlijk en innovatief;

De kern van de Anaplan platform is hun gepatenteerde Hyperblock architectuur, een combinatie van kubus, databank en cel technologie. Het resultaat is een modelleeromgeving voor de gehele organisatie. Massive modellen kunnen worden berekend aan een indrukwekkende snelheid - en alles in een 100% cloud opzet.

Door zijn unieke architectuur met in-memory-mogelijkheden, heeft het platform uitstekende prestaties in combinatie met een hoge beschikbaarheid die kan wedijveren met traditionele on premise oplossingen. Daardoor werd op korte termijn een indrukwekkend klantenbestand opgebouwd in een korte tijd, met namen als McAfee, HP, Boston Scientific, Nokia, Sales force, Janssen en Diaego.

Anaplan

element61 gelooft sterk in de strategie en visie van Anaplan en is als eerste gecertifieerd Anaplan-partner in België. Door het strategische partnerschap en de investeringen in opleiding van onze consultants, heeft element61 het meest ervaren Anaplan team in de locale markt.

Contacteer ons om meer te weten te komen over Anaplan en ons Anaplan Competence Center of bezoek de Anaplan website.