Implementatie en Kennisoverdracht

De implementatie fase is cruciaal voor het succes van uw project, maar ook voor de toekomst van uw applicaties. Tijdens deze fase is het belangrijk dat de focus ligt op het leveren van hoogwaardige ontwikkelingen, naast de belangrijkste focus om het project op te leveren binnen een bepaalde tijd en binnen budget. Een kwalitatief hoogwaardige ontwikkeling zal helpen om de kwaliteit van de geleverde gegevens te garanderen, de toekomstige data lineage-analyse te versnellen en tot slot de flexibiliteit van de oplossing naar toekomstige uitbreidingen toe te verbeteren.

element61 kan u helpen bij de implementatie fase van uw IBM Information Server projecten via twee verschillende benaderingen:

  • Als een partner die u specialisten zal aanleveren, die samen met uw interne mensen het project realiseren.
  • Als implementatie-partner voor de end-to-end oplossing. Onze consultants zullen uw oplossing dan volledig zelf implementeren en documenteren.
In beide gevallen gebeurt de implementatie met het nodige oog voor kwaliteit, inclusief een constante kennisoverdracht naar interne medewerkers voor zowel de ontwikkelde oplossing, als rond de IBM Information Server tools en hun best practices.

element61 consultants hebben allemaal uitgebreide ervaring in ontwikkeling binnen de IBM Information Server-modules. Hun expertise wordt door IBM erkend aan de hand van de verworven technische certificaten, zodat zij perfect in staat zijn uw oplossing efficiënt te implementeren.

Onze consultants vertrouwen op onze pragmatische implementatie-methodologie elementary. Dit geeft u de garantie dat resultaten snel en gestructureerd worden geleverd binnen een redelijke termijn (meestal in iteraties van 2 tot 3 maanden voor lange termijn-projecten).

Contacteer ons om meer te weten over onze IBM Information Server Implementatie en Kennisoverdracht-dienstverlening.