IBM InfoSphere QualityStage

IBM Infosphere Quality Stage is de data cleansing en standardization tool van de IBM Information Server Suite. De oplossing is volledig geïntegreerd met IBM Infosphere Datastage waardoor het dezelfde infrastructuur kan delen en ontwikkelaars in staat stelt om cleansing en standaardizatie processen op te nemen in de data integratie processen. De geleverde informatie aan de business gebruikers is dan volledig en accuraat.

IBM Infosphere Quality Stage biedt de volgende functionaliteit:

  • Data Investigation: Data profilering om bepaalde anomalieën in de data te ontdekken. Door de integratie in IBM Information Server suite kan dit ook gedaan worden door IBM Information Analyzer profiling functionaliteiten te gebruiken en de verkregen informatie kan dan rechtstreeks gebruikt worden in IBM Infosphere Quality Stage.
  • Data Standardization: data standaardiseren gebaseerd op een set voorgedefinieerde standaarden voor gegevens zoals adressen, telefoonnummers, email, geboortedatums, …
  • Data Matching: om mogelijks dubbele records op te vangen om zo een uniek gouden record voor een business key te bepalen.
  • Data Survivorship: definiëren welke record het gouden record is en de anderen te elimineren

IBM Infosphere Quality Stage biedt ook rapporteringsmogelijkheden om metrics te definiëren, rapporten te visualiseren en data kwaliteit-issues te analyseren.

Het gebruik van IBM Infosphere Quality stage kan de kwaliteit van de data significant verbeteren en de tijd om te komen tot een hoog niveau van kwaltiteit drastisch verminderen. Het IBM Information Server platform laat toe om deze cleansing en standaardisering in real-time te doen zodat de informatie onmiddellijk in goede staat aangeleverd wordt in de data integratie-fase.

element61 heeft expertise in het opzetten van data kwaliteits-frameworks met IBM Infosphere Quality Stage die helpen de waarde van uw data te optimaliseren en u te garanderen dat uw investering in data warehousing waardevolle en accurate informatie zal opleveren.

Voor meer informatie over IBM InfoSphere QualityStage en onze diensten, aarzel niet ons te contacteren.