Technologie-specifieke Competentie Centra

Met consultants die gemiddeld 10 jaar ervaring in Business Intelligence & Performance Management hebben, zijn onze mensen actief geweest in het implementeren van de belangrijkste Business Analytics technologieën.

Dit omvat IBM (Cognos, TM1), Microsoft, Qlik, SAP (SAP BW, Business Objects, BFC, BPC) maar ook andere technologieën zoals Tagetik, Sigma Conso, Sturnis en Vena.

Technologie-specifieke Competentie Centra

Wij investeren continu en pro-actief in het up-to-date blijven in technologieën, versies, product roadmaps & leveranciers-strategieën, in een markt die zeer snel verandert zowel op het vlak van de oplossingen zelf (SOA architecturen, product integratie in Performance Management en Business Intelligence suites) en als gevolg van fusies & overnames resulterend in product strategie en portfolio veranderingen.

element61 heeft skills, competence centers en relaties met alle leidende leveranciers van Business Analytics & Performance Management software inclusief IBM, Microsoft, Qlik en SAP maar plaatst steeds de klant centraal bij het definiëren van Business Analytics architecturen die business value leveren overheen verschillende technologie platformen heen.