IBM Cognos Upgrade & Migratie

element61 helpt u de requirements van uw migratie of upgrade om te zetten naar haalbare projecten. Wij voeren eerst een snelle audit uit om uw bestaande infrastructuur, architectuur, performantie en capaciteit in kaart te brengen en te beoordelen. Daarna leveren wij een project plan voor het migratie of conversie proces, rekening houdend met bestaande resources, teneinde de risico’s te beperken en een succesvol resultaat te bewerkstelligen.

Onze consultants scholen zich constant bij wat betreft de nieuwste functionaliteiten van de meest recente IBM Cognos Business Intelligence & Performance Management releases en kunnen daardoor klanten helpen bij het beoordelen van de voordelen, de te verwachten kosten en de mogelijke risico's bij de implementatie van een nieuwe versie. De daaruit verworven inzichten worden ook gepubliceerd als Insights in onze Knowledge Base sectie van de website.

Door het introduceren van een upgrade en migratie methodologie binnen elementary, verzekeren wij onze klanten van een snel en succesvol resultaat, ongeacht of het nu gaat om een upgrade van hun software, up-scaling van de hardware, het uitvoeren van een systeem uitbreiding of het beter uitbalanceren van hun business intelligence omgeving door ingebruikname van verschillende servers.

Voor meer informatie over IBM Cognos Migration Service Offering kan u ons steeds contacteren.