SAP BusinessObjects Text Analysis

Het is vrij gemakkelijk om de verkopen of de ontvangsten van een bedrijf weer te geven : deze gegevens worden op een gestructureerde manier in een database opgeslagen en zijn dus gemakkelijk te vinden.

Uitzoeken hoe klanten denken over u of uw producten is veel moeilijker : het vereist dure marktonderzoeken om de gedachten van mensen te structureren en in kaart te brengen. Het grootste deel van de gegevens voor marktonderzoek zijn al wel ooit eens ergens bevraagd en zweven heel vaak rond op het internet ... Dus wat als je de gegevens afkomstig uit e-mails, interne documenten, forums, Facebook, Twitter, blogs, ... zou kunnen openen en opslaan, op een gestructureerde manier, in uw database naast de andere gestructureerde gegevens ?

SAP BusinessObjects Text Analysis, is een hulpmiddel in de SAP BusinessObjects Data Services product portfolio die de ongestructureerde gegevens, die ergens rondzweven binnen uw onderneming of op de digitale snelweg, omzet in gestructureerde informatie die dan kan beheerd worden binnen uw organisatie, zoals alle andere data afkomstig uit reguliere bedrijfstoepassingen.

De SAP BusinessObjects Text Analysis tool helpt u bij het oplossen van het vraagstuk naar niet-gestructureerde Business Intelligence. Het hebben van de ongestructureerde data, omgezet in gestructureerde gegevens, geeft een enorm concurrentievoordeel aan die bedrijven die bereid zijn erin te investeren. SAP BusinessObjects Text Analysis, dat ook geïntegreerd werkt met de andere SAP BusinessObjects EIM producten, kan zelfs op uw vraag data opzoeken over concurrenten op het internet, waarmee u uw data dan kan verrijken.

In deze globale economie is het van cruciaal belang dat alle informatie wordt vastgelegd, zelfs als het geschreven is in een andere taal : daarom bevat SAP BusinessObjects Text Analysis meerdere tekst ‘parsers', in verschillende talen, zodat er geen ongestructureerde gegevens verloren gaan.

element61 en haar consultants leggen zich steeds toe op de nieuwe functies en wijzigingen van de nieuwe releases van SAP BusinessObjects Data Services om ervoor te zorgen u de juiste dienstverlening te kunnen aanbieden.

Contacteer ons voor meer informatie over SAP BusinessObjects Text Analysis.