SAP BW Implementatie & Kennisoverdracht

Bedrijven die SAP R/3 als hun ERP systeem geïnstalleerd hebben, kiezen vaak voor de SAP Business Information Warehouse (BW) applicatie als hun business intelligence platform. element61 helpt zulke bedrijven om Business Intelligence Competence Centers (BICC) op te zetten en SAP BW succesvol te implementeren door ervaren BW consultants te voorzien en door onze kennis opgedaan tijdens succesvolle BW projecten in te zetten.

Onze consultants kunnen helpen bij alle aspecten van planning, beoordelingen en oplevering van SAP BW projecten. Door gebruik te maken van best practises uit de industrie en kennis verworven tijdens succesvolle BW implementaties, kunnen wij organisaties begeleiden doorheen de verschillende vormen van complexiteit geassocieerd met BW projecten.

We zullen typisch een top-down of een bottom-up benadering gebruiken afhankelijk van de behoeftes van de klant.

  • Top-down: startend van een set van bestaande of gewenste rapporten om zo uw BW systeem te bouwen
  • Bottom-up: startend vanuit de SAP BW standaard Business Content om zo de rapportering te verfijnen en ze laten aansluiten op de behoeftes van de organisatie, op een manier dat ze met u kan meegroeien terwijl u meer ervaring opdoet met SAP BW

Beide benaderingen hebben hun verdiensten en wij trachten altijd de voor uw organisatie meest gepaste te vinden.

Als onderdeel van een SAP BW implementatie, zal het BICC personeel en de key gebruikers opgeleid worden in topics die relevant zijn voor hun job en alsdusdanig de gepaste kennisoverdracht te voorzien om de SAP BW functionaliteiten nodig om de organisatie te supporteren gedurende de inproductiename van SAP BW te verzekeren. Gedurende implementaties zal element61 zich uw documentatie standaarden eigen maken om het kennisoverdracht proces te vergemakkelijken.

element61 is uw partner voor exceptionele SAP BW training programma's in een variëteit van formules, waaronder: klassikale training, computer gebaseerde training op uw eigen ritme, computer training video's en zelfstudie documentatie. Sta element61 toe om tegemoet te komen aan al uw SAP BW eindgebruikers training behoeftes en deze zelfs te overtreffen.

Wij begrijpen dat eenieder een voorkeur kent naar zijn manier van leren toe. Met dat in het achterhoofd, hebben wij hierbij onze selectie aangepast aan de verschillende leer-methodes die vandaag de dag beschikbaar zijn. Nu kan u kiezen om uw skill set uit te breiden door cursussen te volgen die het best passen bij uw leer-stijl, waaronder e-learning. Als een voorbeeld, hebben wij hier een demo hoofdstuk gepubliceerd van een Business Explorer Analyzer (BEx) 7.0 eindgebruikers training. 

Contacteer ons voor meer informatie over SAP BW Implementatie en Kennisoverdracht.