Data Science & Strategie

De kracht van data!

element61 is ervan overtuigd dat data meer potentieel heeft dan het vaak beperkte gebruik ervan vandaag. De meeste organisaties gebruiken data alleen voor Business Intelligence rapportering en slechts enkele organisaties gebruiken Data om echt hun strategische beslissingen te sturen. element61 begrijpt die kracht van data & helpt bedrijven om die datagedreven innovatie te realiseren in productie, supply chain, sales, finance & marketing.

Data Science & Strategie

Datagedreven innovatie betekent het inspireren & begeleiden van die innovatie in uw organizatie. Via het implementeren van nieuwe tools, skills & een nieuwe manier van werken kan element61 uw organisatie meehelpen om het potentieel van data te ontsluiten.

Data Science & Strategie

"element61 wil bedrijven helpen innoveren met & door data. element61 is een expertise-centrum dat de strategisch & hands-on capaciteit heeft om organisaties te helpen in het inspireren, bouwen & implementeren van datagedreven manieren om hun bedrijf te beheren"

Bart Van Der Vurst,
Competence Lead

 

element61 kan organisaties end-to-end helpen in Data & Analytics

Data-gedreven zijn betekent innoveren met data. Via nieuwe tools, toepassingen en een nieuwe manier van werken kan element61 uw bedrijf helpen ROI te halen uit uw data.

Wij kunnen concreet helpen met het volgende:

Data Science & Strategie


Identificeren van Data Use-cases
Via workshops en het vergelijken van toepassingen in uw industrie definiëren we samen concrete toepassingen van data 

 

Data Science & Strategie

 

Architectuur van uw Data Platform
Gebasseerd op uw noden en huidige technologie helpen wij uw Big Data Platform uit te tekenen in de Cloud, on-premise of hybride.
As gecertifieerde partner van SAP, IBM & Microsoft technologie brengen we expertise om een solide platform uit te tekenen.

 

Data Science & Strategie


Bouwen van uw (Big) Data Platform
Onze gecertifieerde data engineers kunnen ook uw platform effectief opzetten in SAP, IBM or Microsoft technologie gebruik makend van best-practices zoals DevOps en CI/CD

WIj hebben ook expertise in Marketing en Advertising technologie inclusief Customer Data Platforms (CDPs) en Data Management Platforms (DMPs)


 

Data Science & Strategie

 
Bouwen van uw AI toepassing
Onze Data Scientist bouwen samen met uw team jullie AI case uit. We zijn gecertifieerd in Spark, Python en R en hebben gecertifieerde experten in Dataiku DSS
 
 

Data Science & Strategie

 
Coaching en begeleiden van verandering
Onze Data Strategisten helpen uw team in het absorberen van data in hun werk, routines en processen. We coachen en trainen uw mensen richting een data-gedreven organisatie
 
 

 

Contacteer ons voor meer informatie of uw specifiek vraag.