Prophix Financial Consolidation

Prophix Financial Consolidation, vroegerSigma Conso, werd in 2002 opgericht door Allen White. Vandaag helpt de groep meer dan 600 ondernemingen in de wereld om hun financiëel management te vergemakkelijken. Prophix combineert haar expertise met de beste technologie om een compleet gamma aan producten en diensten aan te kunnen bieden aan zijn klant.

De missie van Prophix is om de financiële processen voor groepsrapportering en planning professionals te vereenvoudigen. Het aanbod omvat een geïntegreerde software suite, financiële dienstverlening en consolidatie training sessies om onze klanten te assisteren in de transformatie van de finance functie. 

Over Prophix Financial Consolidation

Sigma Conso levert een compleet aanbod van functionaliteiten voor de corporate performance management van groepen van allerlei groottes en uit verschillende sectoren. De oplossing kan worden gehost bij de klant, maar is ook beschikbaar in PaaS en SaaS.

  • Consolidation & Reporting is een consolidatiesoftware die zowel statutaire consolidatie als managementrapportage vereenvoudigt voor één unieke versie van de waarheid. De software beantwoordt perfect de noden van internationale groepen (meertalig, verschillende munteenheden en standaarden) en is zelfstandig te parametreren door de klant voor een lage total cost of ownership. De volledige traceerbaarheid van gegevens en de uitgebreide mogelijkheden om informatie te raadplegen zijn ideaal voor veeleisende auditeurs en verwante gebruikers.
  • Intercompany is een unieke software voor de reconciliatie van uw intragroepstransacties. Het stelt de entiteiten in staat om het reconciliatieproces uit te voeren en de kwaliteit van uw boekhoudkundige informatie te verbeteren. Intercompany integreert zich zeer snel met andere reeds bestaande applicaties (ERP, consolidatiesoftware) en kan reeds na enkele dagen door de entiteiten in gebruik worden genomen (intuïtieve interface).
  • Planning is de software voor budgettering en strategische planning die geavanceerde mogelijkheden biedt voor performantie-analyse, business intelligence en forecasting. Integreer uw financiële en operationele gegevens voor een transversele benadering van uw activiteit en maak gebruik van de functionaliteiten voor dashboarding, visualisatie, het uitvoeren van simulaties… De software helpt mee om een flexibel en nauwkeurig proces te implementeren om de financiële prestaties van de groep te verbeteren. Planning is snel en makkelijk implementeerbaar en stelt een evolutief model voor om de toekomstige ontwikkeling van de onderneming te ondersteunen.

Bezoek de website voor meer informatie.