SAP BusinessObjects 4.0 Analysis is de opvolger van de zeer succesvolle BEx Analyzer. Deze tool werd geïntroduceerd begin 2011, eerst als add-in voor MS Office, later als compleet geïntegreerde web applicatie. De bestaande BEx Analyser rapporten kunnen hergebruikt worden in deze nieuwe tool, die als grote vernieuwing een zeer gebruiksvriendelijke user interface heeft gekregen. Dit stelt bedrijven in staat om de rapportering, ook met Advanced Analysis, te laten uitvoeren en opstellen door eindgebruikers in plaats van door informatica medewerkers.

De SAP BusinessObjects 4.0 Analysis, for Microsoft Office edition, integreert volledig met de ‘lint' gebaseerde gebruikers interface van MS Office. Een analyse is hierdoor maar een klik en een icoon verwijderd. Alle MS Office producten krijgen toegang tot de uitgebreide analyse mogelijkheden van SAP BusinessObjects Analysis: de wekelijkse presentatie met gegevens uit SAP BW, kan nu met een druk op de knop bijgewerkt worden met de meest recente data. Ook je rapport in Word kan op dezelfde manier voorzien worden van uitgebreide analyses met up to date gegevens. SAP BusinessObjects Analysis, for Microsoft Office editie werkt als een alleenstaande oplossing, maar kan ook geïntegreerd worden in uw SAP BusinessObjects platform om uw verschillende versies bij te houden of om extra analyse mogelijk te maken.

De SAP BusinessObjects 4.0 Analysis, for OLAP editie werd gelanceerd samen met het vernieuwde en geïntegreerde platform SAP BusinessObjects BI 4. Het stelt gebruikers in staat om OLAP analyses te maken op hun SAP Netweaver BW omgeving via een intuïtieve gebruikers interface in een web-omgeving. Het maakt gebruik van alle mogelijkheden die in het SAP BusinessObjects BI platform worden aangeboden, waaronder ook de vernieuwde mogelijkheden om grafieken te maken. Niet enkel analyses op SAP BW zijn mogelijk, maar ook op een Microsoft Analysis kubus om zo tot ongekende analyses te komen binnen uw bedrijf.

element61 heeft ervaren consultants in haar rangen die, met hun kennis van zowel BEx Analyser en haar opvolger, u in staat stellen om uw rapporteringsomgeving op basis van SAP BusinessObjects Analysis in te richten.

Contacteer ons voor meer informatie over SAP BusinessObjects 4.0 Analysis.