Arne Hoefkens

tot
tot nu
mandagen

Senior Analytics Architect

Arne studeerde in 2018 af als Bachelor Information Management & Security (IMS) bij Thomas More.

Tijdens zijn studie specialiseerde hij zich in zowel Business Intelligence als algemene kennis over business processen. Arne doet net dat beetje meer om zijn doelen te bereiken. Hij wil zijn BI-vaardigheden blijven ontwikkelen en verschillende sectoren en bedrijfsprocessen leren kennen zodat hij bruggen kan slaan tussen IT en de business.

Arne heeft ook een Business Intelligence stage gelopen bij kredietverzekeraar Credendo. Zijn taak was het leveren van nieuwe inzichten en het ontwikkelen van verschillende rapporten en analyses met behulp van SAP Business Objects Web Intelligence. Bij Credendo heeft hij soft skills ontwikkeld om efficiënt en professioneel met het management van het bedrijf samen te werken. Zijn leergierigheid naar nieuwe technologieën resulteerde ook in het ontwikkelen en implementeren van KNIME Text Mining technieken in het BI project. Arne implementeerde ook met succes de resulterende datasets in Management Dashboards en creëerde interessante nieuwe inzichten over kredietrisico & verzekeringen.

Verder is Arne een creatief persoon die enthousiast is om bij te leren en gedreven is om de boeiende wereld van Analytics te verkennen.

Na het afronden van zijn studies heeft Arne element61 vervoegd in de zomer van 2018. Sindsdien is hij betrokken geweest in verschillende Microsoft BI projecten, zodat hij concrete ervaring heeft opgedaan in alle modules van de Microsoft SQL Server Data Analytics stack. Naast de hands-on ervaring in Microsoft (Power BI, Tabular, DAX, Azure) is Arne één van onze vaste lesgevers van onze Power BI opleiding.  Dankzij de praktijk ervaring en het verder uitwerken van Arne zijn Personal Development Program was hij in staat om zich te certificeren als Azure Data Engineer Associate.