IBM Cognos Analytics

IBM Cognos AnalyticsIBM Business Intelligence is de software categorie waaronder IBM zijn software portfolio voor distributie van informatie en analyse groepeert. IBM startte met het opbouwen van het software portfolio in 2007 met de overname van Cognos en heeft sindsdien dit aangevuld met de overname van andere belangrijke spelers zoals SPSS, Applix TM1 en recentelijk Clarity Systems en OpenPages.

  • IBM Cognos Analytics is een vooruitstrevend Business Intelligence en Performance Management platform dat volledige en geheel geïntegreerde functionaliteit aanbiedt om uw bedrijfs-informatie te analyseren en de toekomst te plannen. Het bestaat uit IBM Cognos Analytics Reporting, IBM Cognos Analytics Data Modules en IBM Cognos Analytics Dashboarding
  • IBM SPSS is een robuust, statistisch platform om uw data te analyseren met de bedoeling om patronen te ontdekken. Deze statistische patronen kunnen dan gebruikt worden om voorspellingen te doen, op basis waarvan pro-actief actie kan ondernomen worden.
  • Clarity Systems biedt een volledige oplossing aan om de produktie van interne of externe financiële rapportering te automatiseren en beveiligen.
  • OpenPages GRC biedt een volledige oplossing aan voor Governance, Risico management en Compliance-processen.

IBM werkt voortdurend aan uitbreidingen van de portfolio met complementaire oplossingen en blijft constant werken aan de onderlinge integratie van al deze componenten. IBM wordt met zijn Business Analytics portfolio door Gartner erkend voor het aanbieden van een volledig platform om informatie aan te leveren om tot betere en snellere bedrijfsbeslissingen te komen en daardoor behoort het tot de leiders in het Business Intelligence Platforms Magic Quadrant.

Als Business Analytics Premier Business Partner, heeft element61 een zeer nauwe en directe relatie met IBM. De experten van element61 volgen van zeer nabij de evolutie van de IBM Business Analytics oplossingen om een zo volledig mogelijk overzicht aan de klanten te kunnen bieden. element61 heeft de hoogste niveaus van certificatie voor IBM Cognos technologie en kan optreden als een Support Providing Partner.

Voor meer informatie over IBM Business Analytics kan u ons steeds contacteren !