SAP BPC Business Planning & Consolidation

In juni 2007, heeft SAP OutlookSoft verworven als deel van zijn strategie om een "state of the art” Corporate Performance Management oplossing samen te stellen. OutlookSoft is nadien hernoemd naar SAP BPC (SAP Business Planning en Consolidatie).

Om consistent de performantie van de organisatie te monitoren, hebben managers nood aan accurate, tijdige financiële en operationele data – opdat zij effectief kunnen plannen, budgeteren, forecasten, analyseren en rapporteren. Zij hebben ook de mogelijkheid nodig om foutloos corporate en departementele planning te integreren, intelligent gemodelleerde kosten-scenarios te bouwen en gedetailleerde analyses te kunnen uitvoeren. Dit alles gebaseerd en geïntegreerd op de strategische plannen en uitgangspunten. SAP Business Planning and Consolidation is alles wat u nodig heeft om uw bottom-up en top-down financiële en operationele planning processen te stroomlijnen. Het is tevens ook een oplossing voor consolidatie en rapportering, beschikbaar via een gebruiksvriendelijke interface, nauw geïntegreerd met de MS Office suite.

element61 is één van de weinige Belgische consulting bedrijven die ervaring heeft met de meest recente versie van SAP Business Planning & Consolidatie, SAP BPC 11, en die ervaring heeft met technische installaties, upgrades, tuning en migraties van oudere versies en inproductienames. De laatste versie van SAP BPC is SAP BPC 11, een innovatieve versie exclusief voor SAP BW/4HANA.

Niet alleen heeft element61 ervaring met de meest recente versie, wij bieden ook een unieke kennis van de verschillende product upgrades aan die de laatste 10 jaren hebben plaatsgevonden (van release 3 EAP (Enterprise Analytical Portal), over release 4, Everest genoemd, over releases 5 & 7 waar het product hernoemd werd naar Outlooksoft en finaal SAP BPC (Business Planning en Consolidatie)). Geen enkel ander consulting bedrijf in België beschikt over deze combinatie aan ervaring.

element61 is dus uniek wat betreft zijn kennis van zowel de Microsoft (gecombineerd met Microsoft SQL server skills) als de Netweaver-versie SAP BPC, gecombineerd met Business Warehouse, SAP HANA, SAP Business Objects Business Intelligence / SAP Analytics Cloud. Al deze ervaring is gebundeld in het SAP BPC Competence Center.

Voor meer informatie over SAP BPC Business Planning & Consolidatie, gelieve ons te contacteren.