U bent hier

Welkom bij element61

Business Analytics, Performance Management & Data Science expertise

Business Analytics staat al jaren hoog op de agenda van de CIO volgens Gartner research. Business Intelligence (BI), Corporate Performance Management (CPM) en Data Science (Advanced Analytics, Big Data, ...) zijn initiatieven die telkens weer bewijzen investeringen te zijn die op heel korte tijdspannes aanzienlijke ROI en tastbare resultaten opleveren.

element61 is een Center of Excellence en Expertise dat zowel de capaciteit als de kwaliteit biedt die organisaties nodig hebben om Business Analytics succesvol te implementeren. Onze expertise bevat alle belangrijke functionele als technologische domeinen in Business Analytics, telkens ondergebracht in specifieke 'Competence Centers'.

Onze Technologische Competence Centers

     

Onze Functionele Competence Centers

Zoals met elk project is succes het gevolg van het maken van de juiste keuzes van processen, technologie en ... boven alles mensen - zowel deze in uw eigen teams als van de externe partner waarop u beroep doet.

Wij werken voor Bekijk al onze klanten

Aankomende evenementen Zie alle evenementen

 
23 mei 2019

Investeer een halve dag om alles te leren of om een update te krijgen omtrent de complete IBM Business Analytics portfolio ! Leer uit de ervaringen van onze experten en netwerk met andere locale IBM Cognos gebruikers.

 
24 september 2019

Op dinsdag 24 september 2019 organiseert element61 zijn allereerste Data Science & Strategy Day die zich richt op hoe uw organisatie kan innoveren door én met data