U bent hier

Welkom bij element61

Business Analytics, Performance Management & Data Science expertise

Business Analytics staat al jaren hoog op de agenda van de CIO volgens Gartner research. Business Intelligence (BI), Corporate Performance Management (CPM) en Data Science (Advanced Analytics, Big Data, ...) zijn initiatieven die telkens weer bewijzen investeringen te zijn die op heel korte tijdspannes aanzienlijke ROI en tastbare resultaten opleveren.

element61 is een Center of Excellence en Expertise dat zowel de capaciteit als de kwaliteit biedt die organisaties nodig hebben om Business Analytics succesvol te implementeren. Onze expertise bevat alle belangrijke functionele als technologische domeinen in Business Analytics, telkens ondergebracht in specifieke 'Competence Centers'.

Onze Technologische Competence Centers

     

Onze Functionele Competence Centers

Zoals met elk project is succes het gevolg van het maken van de juiste keuzes van processen, technologie en ... boven alles mensen - zowel deze in uw eigen teams als van de externe partner waarop u beroep doet.

Wij werken voor Bekijk al onze klanten

Aankomende evenementen Zie alle evenementen

 
15 november 2018

Op donderdag 15 november 2018 organiseert element61 zijn jaarlijkse SAP Business Analytics & Performance Management evenement, met een focus op het realiseren van de optimale Business Intelligence, Performance Management en data warehouse projecten voor uw SAP landschap aan de hand van SAP’s innovatieve Business Analytics portfolio.

 
14 maart 2019

Op 14 maart 2019 organiseert element61 zijn jaarlijkse Microsoft Business Analytics Day, gericht op het leveren van inzichten in management informatie met behulp van de Microsoft Business Analytics portfolio.