IBM InfoSphere FastTrack

IBM InfoSphere FastTrack biedt een nieuwe manier aan om met data integratie processen en ontwikkeling ervan om te gaan en doet dit door een collaboratieve omgeving op te zetten waarin de business requirements gedefinieerd worden en op deze manier onmiddellijk omgezet kunnen worden naar IBM InfoSphere Datastage ETL jobs.

Door gebruik te maken van metadata en profiling resultaten komende van IBM InfoSphere Information Analyzer en IBM InfoSphere Business Glossary, is de data analyst in staat om de mapping van gegevens van bron naar target in een beveiligde en gebruiksvriendelijke omgeving te doen, zonder te moeten beschikken over de kennis van hoe een ETL tool precies werkt. Dit kan gedaan worden in IBM InfoSphere FastTrack of in een geïmporteerd Microsoft Excel-bestand.

Eens de mapping van de gegevens is opgezet, wordt IBM InfoSphere FastTrack gebruikt om automatisch IBM InfoSphere Datastage jobs te genereren die door de ETL ontwikkelaars worden gereviewd en bijgewerkt. IBM InfoSphere FastTrack is in staat om automatisch een set van standaard transformaties te genereren, voor de anderen wordt de mapping van de gegevens gedaan door een ETL ontwikkelaar, die de nodige transformaties ontwikkelt, gebruik makende van meer geavanceerde stages en technieken.

IBM InfoSphere FastTrack versnelt dus het development proces door het definiëren van de gebruikersbehoeften te automatiseren in een gecontroleerde en beveiligde omgeving waar veranderingen getraceerd kunnen worden en door automatisch basis transformaties te genereren. Het zal ook helpen om ontwikkelstandaarden op te zetten en uit te rollen en best practices te introduceren teneinde tot een gecontroleerde en consistente technische omgeving te komen.

Door InfoSphere FastTrack te gebruiken kunnen zowel data analyst als ontwikkelaar zich focussen op waar ze in het ontwikkelingsproces van de grootst toegevoegde waarde zijn, terwijl de basis activiteiten door de tool zelf worden gedaan.

element61 kan u door zijn uitgebreide kennis van IBM InfoSphere Datastage en van IBM InfoSphere FastTrack -in combinatie met best practices in ETL development- assisteren in het implementeren van een efficiënt en sterk gebouwd framework voor uw data integratie projecten. Op die manier haalt u het meeste uit de projecten met de technische en menselijke resources die voorhanden zijn.

Voor meer informatie over IBM InfoSphere FastTrack kan u ons steeds contacteren.