Alhoewel SAP, Business Objects reeds kocht op het einde van 2007, is de merknaam "SAP Business Objects” nog steeds vrij nieuw! Zelfs vandaag, voor de verschillende gebruikersgemeenschappen, is het niet helemaal duidelijk voor wat deze naam precies staat (of nog belangrijker wat het voor hen kan betekenen). Binnen de Business Objects gemeenschap, hangt het er al vanaf of je praat met een "Web Intelligence” persoon of een "Crystal Reports” persoon. Voor de SAP BI gemeenschap, zeggen termen als Web Intelligence, InfoView of om het even welke andere Business Objects oplossing hoogstwaarschijnlijk helemaal niets.

De term Business Intelligence is al beter bekend. Afhankelijk van de bron, is het gedefinieerd als een reeks van applicaties, technologieën en methodologieën die het mogelijk maken om informatie aan te bieden aan eindgebruikers voor het nemen van beslissingen. Het omvat functionaliteit op het vlak van Query, Rapportering, Analyse & Dashboarding.

In deze sectie, wanneer element61 het heeft over services voor SAP Business Objects - Business Intelligence, zal u zien dat wij BI competenties hebben op de volgende vlakken :

  • Business Objects stand alone,
  • Business Objects boven SAP BW,
  • Business Objects in een heterogene omgeving (SAP BW en andere data warehouse types),
  • Business Explorer (BEx) boven SAP BW

Contacteer ons voor meer informatie over SAP BusinessObjects Xi Business Intelligence !