SAP Enterprise Performance Management

Binnen de strategie voor de toekomst van SAP rond Enterprise Performance Management, zal de in 2007 verworven technologie van Outlooksoft een belangrijke rol spelen. Hernoemd in SAP Business Planning & Consolidation (SAP BPC), vormt deze oplossing het toekomstig fundament voor Planning, Budgeting & Forecasting en Consolidatie functionaliteiten. Het is slechts een kwestie van tijd vooraleer het SAP SEM BPS en Integrated Planning in de SAP EPM roadmap zal vervangen.

element61 heeft unieke skills en ervaringen in SAP BPC (Outlooksoft release 5.0, 7.0 Microsoft release en 7.0 Netweaver release), SAP BPS en SAP Integrated Planning. Naast SAP BPC, zal de voormalige Pilot Software technology staan voor de SAP scorecarding oplossing en de door Business Objects verworven ALG Software staan voor de SAP Profitability Management en Activity Based Management component.

element61 heeft naast een specifieke focus op de toekomstige integratie van deze componenten onderling met als doel om tot closed-loop Corporate Performance Management te komen, ook een focus op de integratie van de oplossingen met de SAP Business Warehouse backend en de SAP Business Objects Business Intelligence producten.

Contacteer ons voor meer informatie over SAP Enterprise Performance Management !