SAP BusinessObjects Meta Data Manager

Werken in departementale silo's is een risico voor elke organisatie: iedere silo of afdeling kan zijn eigen definitie gebruiken voor een bepaald business concept of een bepaalde formule. Voor het nemen van gefundeerde, geïntegreerde beslissingen, over meerdere afdelingen, is dit een risico : elke afzonderlijke afdeling zal bezwaar maken tegen de cijfers; welke definitie is er toegepast in dit rapport? Daarom zorgt SAP BusinessObjects Meta Data Manager voor een data definitie woordenboek die u helpt te navigeren door de verschillende definities en de verschillen tussen deze definities. SAP BusinessObjects Meta Data Manager zal u helpen om Babylonische spraakverwarringen tussen afdelingen te voorkomen: business concepten en definities zullen voortaan op een unieke wijze worden omschreven om geschillen te voorkomen.

SAP BusinessObjects Meta Data Manager, is het product om in uw bedrijf definities te consolideren in een geïntegreerde omgeving. Binnen SAP BusinessObjects Data Services, geeft Meta Data Manager u de verbanden weer tussen de verschillende concepten en gebruikte definities in de zakelijke software en de meer technische metadata uit je ETL-flow, database of rapportering.

Wanneer SAP BusinessObjects Meta Data Manager is geïntegreerd in uw BusinessObjects Data Services en het SAP BusinessObjects BI-platform, dan zal dit het enige punt zijn waar uw gegevens met betrekking tot definities en zakelijke concepten onderhouden worden. Deze unieke en volledig geïntegreerde omgeving zal ervoor zorgen dat de zogenaamde ‘lineage' gemakkelijk kan worden uitgevoerd, om aldus de impact van wijzigingen aan de bron, over het ETL proces tot aan het rapport (en omgekeerd), weer te geven.

element61 heeft de kennis en ervaring met SAP BusinessObjects Meta Data Manager, om uw concepten en definities op te slaan en te beveiligen. element61 kan klanten helpen de oplossing te implementeren en optimaal te gebruiken, volledig geïntegreerd in uw SAP BusinessObjects toolset.

Neem contact met ons voor meer informatie over SAP BusinessObjects Meta Data Manager.