Targit DecisionSuite

Targit DecisionSuiteTargit is een Deens bedrijf opgericht in 1986. Het bedrijf ontwikkelt Business Intelligence tools, met een focus op Microsoft ERP NAV en AX klanten. Over de jaren heeft Targit een breed klantenbestand opgebouwd. Het bedrijf werkt samen met 380 partners wereldwijd en bedient meer dan 5.000 klanten met 356.000 gebruikers. De oplossingen zijn matuur en gekend voor de gebruiksvriendelijkheid. Het hoofdproduct van Targit heet Targit DecisionSuite. Het wordt het best gebruikt bovenop Microsoft SQL Server Analysis Services (SSAS), de OLAP component van SQL Server, waarvoor het een elegante client en web-interface voorziet als alternatief voor Microsoft Excel.


Enkele van de key features:

  • Volledige OLAP-stijl van rapportering en analyse op Microsoft Analysis Services cubes
  • Ondersteuning voor Mobile op alle courante platformen (Android, iOS and Windows)
  • Storyboards die je toelaten een scenario te creëren met interactieve dashboards
  • Agents die je verwittigen wanneer een doel bereikt is of wanneer de cijfers afwijken van de norm
  • Een Intelligente Wizard die je helpt een analyse op te bouwen aan de hand van gewone natuurlijke taal 

Alle functionaliteit is ontwikkeld met gebruiksgemak in het achterhoofd. 
 

Targit DecisionSuite

Volgens Gartner: "De product-offering van Targit biedt een goed geïntegreerde verzameling van mogelijkheden aan, waarbij analytics en mobile mogelijkheden worden gecombineerd om operationale effectiviteit te bewerkstelligen door middel van closed-loop beslissingen die vervolgens leiden tot resultaten. Deze mogelijkheden zijn gealigneerd met de doelstellingen van de beslissingscyclus, namelijk "observeer, oriënteer, beslis en voer uit”. Decision Suite 2013 introduceert een meer gestreamlinede interface die de basisprincipes respecteert om een geïntegreerde BI ervaring aan te leveren, waardoor de continuïteit tussen de verschillende tools van het platform wordt verhoogd en de eindgebruikers veel minder moeten wisselen tussen verschillende tools en omgevingen.


element61 is een partner van Targit en biedt consulting diensten aan in deze technologie. Contacteer ons voor meer details.