IBM Cognos Implementatie

De implementatie fase is een kritische fase voor een succesvol project maar ook voor de toekomst van uw BI & PM omgeving. In onze implementatie-methodologie zorgen wij er steeds voor dat we eindresultaten van hoge kwaliteit opleveren, uiteraard naast het opleveren van het project binnen afgesproken tijd en binnen budget. Door in de methodologie de nadruk te leggen op de kwaliteit van de architectuur, zijn wij in staat om projecten op te leveren die zorgen voor beperkt onderhoud en toekomstige flexibiliteit in functie van nieuwe behoeften.

element61 kan u assisteren in de implementatie fase van uw projecten op twee verschillende manieren :

  • Als een partner die ervoor zorgt dat een expert samen met uw interne resources de uitdaging van het project aangaat.
  • Door het volledig ownership van de implementatie van uw project voor onze rekening te nemen. Onze consultants zullen dan de volledige implementatie en documentatie van uw oplossing doen gebaseerd op uw business requirements en op het einde zorgen voor de nodige kennisoverdracht.

In beide gevallen worden de activiteiten kwalitatief uitgevoerd en wordt constant kennisoverdracht naar de interne resources gedaan, zowel over de ontwikkelingen zelf als over de gebruikte tools en best practices op het gebied van BI en data warehousing.

element61 consultants hebben allemaal een lange historiek in het implementeren van IBM Cognos Business Intelligence en Performance Management tools. Hun expertise is erkend door IBM daar de meesten in het bezit zijn van certificaties. Mede hierdoor zullen ze in staat zijn om hun expertise en ervaringen op een efficiënte manier te gebruiken in het implementeren van uw oplossing.

Onze consultants maken ook gebruik van onze structurele en pragmatische implementatie aanpak vastgelegd in onze elementary methodologie die er voor zorgt dat het project binnen een aanvaardbare tijdsspanne opgeleverd wordt (typisch iteraties van 2 tot 3 maanden voor langlopende projecten).

Voor meer informatie over de IBM Cognos Implementatie en Kennisoverdracht aanpak kan u ons steeds contacteren.