Davy Van Goethem

tot
tot nu
mandagen

Principal Analytics Architect

Davy Van Goethem werkt sinds 2008 in de Business Analytics & Intelligence sector.

In 2004 studeerde hij af aan de Hogeschool Antwerpen als Bachlor in Toegepaste IT en in 2006 als Master Industrieel Ingenieur (Elektronica & ICT).

Na een korte omweg door netwerkbeheer en .NET Development duikt Davy in de wondere wereld van SQL Server en Business Intelligence tijdens zijn carrière bij Kohera tussen 2011 en 2018. Davy richtte zich op ETL met SSIS en Dynamic T-SQL, maar later ook op het uitbreiden van database design, Analysis Services, Reporting Services en Power BI.

Davy is gecertificeerd als Microsoft Solution Expert in Data Management en Analytics, SQL BI en Database Development. Davy heeft recent zich ook verder toegelegd op SSIS-ontwikkeling via BIML, het migreren van BI-oplossingen naar Azure en het assisteren van klanten in de rol van BI Operations Manager.

In de zomer van 2018 vervoegde Davy element61.

Sindsdien heeft Davy zijn kennis van Cloud technologiëen verder uitgebreid met oa. Azure Data Factory, Mapping Data Flows en Power Apps. Deze kennis heeft Davy ook verzilverd in het Microsoft certificaat van "Designing an Azure Data Solution" (DP-201).

Davy is ook één van onze gerespecteerde Academy lesgevers.