Davy Van Goethem

tot
tot nu
mandagen

Principal Analytics Architect

Davy Van Goethem werkt sinds 2008 in de Business Analytics & Intelligence sector.

In 2004 studeerde hij af aan de Hogeschool Antwerpen als Bachelor in Toegepaste IT en in 2006 als Master Industrieel Ingenieur (Elektronica & ICT).

Na een korte omweg door netwerkbeheer en .NET Development duikt Davy in de wondere wereld van SQL Server en Business Intelligence. Davy startte zijn BI loopbaan met een focus op ETL met SSIS en T-SQL. Nadien verdiepte hij zich ook in database design, Analysis Services, Reporting Services en Power BI. Davy heeft ook ervaring opgedaan met SSIS-ontwikkeling via BIML, het migreren van BI-oplossingen naar Azure en het assisteren van klanten in de rol van BI Operations Manager.

In de zomer van 2018 vervoegde Davy element61.

De laatste jaren heeft Davy de Microsoft Azure BI en Data platformen omarmd, en breidde hij zijn skillset uit met technologieën zoals Azure Data Factory, Mapping Data Flows en Power Apps.

Door de jaren heen verzamelde Davy een collectie Microsoft Certificaten waaronder Azure Data Engineer Associate, Azure Administrator Associate, Azure Solutions Architect Expert, Solutions Expert: Data Management and Analytics Charter Member, Solutions Expert: Business Intelligence & MCSA: SQL Server 2012/2014.

Davy is ook één van onze gerespecteerde Academy lesgevers.