SAP BusinessObjects Explorer is een applicatie die eindgebruikers in staat stelt om data binnen de bedrijfsomgeving "te googelen”: typ je vraag en de bijbehorende data zal worden getoond in een tabel, een grafiek of ander presenteerbare manier. SAP BusinessObjects zoekt deze data op in bestaande rapporten, maar ook in de ruwe data waartoe het SAP BusinessObjects platform toegang heeft.

Explorer geeft de mogelijkheid om data te exploreren die beschikbaar is en deze te verspreiden, met alle mogelijke inzichten, naar andere gebruikers binnen uw bedrijf.

SAP BusinessObjects Explorer maakt deel uit van de SAP BusinessObjects BI 4 product portfolio en wordt daarbinnen aanzien als het meest dynamische instrument om uw data te tonen. Het beoogde doelpubliek is het voltallige management: zij willen zo veel mogelijk data exploreren in hun zoektocht naar betere inzichten over hun bedrijvigheid.

Door de grote hoeveelheid data die met SAP BusinessObjects Explorer zal worden geanalyseerd en onderzocht (vaak miljoenen lijnen data) en toch nog aanvaardbare antwoordtijden te behalen voor de eindgebruikers, wordt deze oplossing vaak aangeboden op SAP's accelerated platforms: SAP HANA of SAP BW accelerated.

SAP BusinessObjects Explorer is een zogenoemde self-service BI tool: de eindgebruiker kan op een zeer gebruiksvriendelijke en intuïtieve manier de voor hem relevante data opzoeken en tonen op een begrijpbare manier.

element61 kan u helpen om SAP BusinessObjects Explorer te integreren in uw rapporteringsomgeving. Onze consultants hebben gemiddeld 10 jaar ervaring met de huidige applicaties binnen de SAP BusinessObjects product portfolio. Dit zorgt er voor dat u met voorsprong kan starten bij een implementatie van SAP BusinessObjects in uw bedrijf.

Voor meer informatie over SAP BusinessObjects Explorer kan u ons altijd contacteren.