SAP BusinessObjects Data Integrator

Om een geïntegreerde Performance Management omgeving te creëren moet u gegevens samen brengen uit verschillende bronsystemen, met als doel betrouwbare beslissingen te kunnen nemen. Data samenbrengen is, meestal, vrij eenvoudig ... het integreren van gegevens uit verschillende bronnen is vaak een uitdaging.

SAP BusinessObjects Data Integrator helpt uw organisatie om deze uitdaging te overwinnen met een intuïtieve oplossing voor het extraheren, transformeren, integreren en het laden van uw gegevens in de analytische omgeving.SAP BusinessObjects Data Integrator heeft een lange geschiedenis en begon oorspronkelijk als ActaWorks. ActaWorks werd in 2002 overgenomen door BusinessObjects, die de applicatie verder uitbreidden en integreerden in hun toenmalige product portfolio. Door deze ontwikkelingen is het één van de producten geworden die als ‘leider' gekenmerkt staat in de Gartner Magic Quadrant voor data-integratie en informatiebeheer. Met SAP BusinessObjects Data Integrator kan u gegevens halen uit elke bron. Daarna kunnen de gegevens worden getransformeerd en geïntegreerd, om dan uiteindelijk te worden opgeladen in bijna elke doeldatabase. De focus van deze oplossing ligt op het verzamelen en transformeren van de gegevens. De kwaliteit van de gegevens kan al verbeterd worden, net zoals het documenteren van de datastromen, maar het toevoegen van respectievelijk SAP BusinessObjects Data Quality en SAP BusinessObjects Meta Data Management biedt u een rijkere oplossing om een volledig geïntegreerde data-omgeving voor uw organisatie te creëren.

SAP BusinessObjects Data Integrator

Werken met SAP BusinessObjects Data Integrator laat u toe om analytische rapporteringsomgevingen, zoals een Operational Data Store (ODS), een Datamart of een Enterprise Data Warehouse, op een intuïtieve manier op te bouwen : de toegepaste ‘business rules' of transformaties worden gebouwd via een grafische interface. Deze grafische interface zorgt er ook voor dat u uw dataflows gemakkelijk kan begrijpen en volgen.

De integratie van deze applicatie met de rest van de producten uit de SAP BusinessObjects familie zorgt voor ongekende mogelijkheden in het integreren van SAP data met niet-SAP data in één geïntegreerde analytische omgeving.

Met de nieuwste versie van SAP BusinessObjects Data Integrator, zal u in staat zijn om alles te integreren in een SAP NetWeaver BW-implementatie waardoor ook hier uw data kan verrijkt worden met externe gegevens of waarbij SAP BW extracties gebruikt kunnen worden in een extern data warehouse.

element61 heeft een ruime ervaring in het gebruik van SAP BusinessObjects Data Integrator en de verschillende onderdelen ervan. Daarom kunnen wij u helpen bij het opzetten, implementeren, upgraden en ondersteunen van een nieuwe of bestaande SAP BusinessObjects Data Integrator omgeving binnen uw organisatie.

Contacteer ons voor meer informatie over SAP BusinessObjects Data Integrator.