IBM Information Management

IBM Information Management is de software categorie waaronder IBM zijn software portfolio voor informatieverzameling, data-integratie en -aanlevering en data warehousing groepeert. Gebaseerd op de historische DB2 oplossingen heeft IBM zijn portfolio over de jaren heen uitgebreid met de overname van software-oplossingen zoals Ascential Datastage of Netezza maar ook met zelf-ontwikkelde nieuwe oplossingen zoals IBM Infosphere Warehouse en IBM Smart Analytics. IBM biedt nu één van de meest volledige suites aan voor data management en data integratie.

  • Data Management: Gebaseerd op het DB2 en Informix platform biedt IBM geavanceerde en bewezen data management oplossingen aan om uw data in een veilige, betrouwbare en gemakkelijk toegankelijke omgeving te bewaren. Gebaseerd op zijn hardware expertise biedt IBM bovendien voorgeconfigureerde en schaalbare oplossingen zoals IBM Smart Analytics en Netezza.
  • Informatie Integratie en Data warehousing: op basis van DB2 en DataStage, biedt IBM complete en performante data integratie oplossingen, inclusief data-kwaliteitscomponenten.
  • Master Data Management: IBM heeft een volledige oplossing ontwikkeld voor Master Data Management en meer bepaald voor Product Information Management (PIM).  

Door continu zijn portfolio uit te breiden met complementaire oplossingen en door constant te focussen op de onderlinge integratie van al deze componenten is IBM met zijn Informatie Management porfolio erkend door Gartner als aanbieder van een volledig en robuust platform om data te bewaren, verzamelen, verwerken en cleanen. IBM behoort tot de leiders in de Gartner Data Integratie en Data Kwaliteit-Platform Magic Quadrants.

Door als Information Management Premier Business Partner een constante en directe relatie met IBM te onderhouden, volgen element61 experts van dichtbij de evolutie van de IBM tools en technologie om zo een volledig overzicht aan te kunnen bieden van de oplossingen uit het IBM Information Management aanbod.    

Voor meer informatie over IBM Information Management aarzel niet ons hier te contacteren.