Jonathan De Pauw

tot
tot nu
mandagen

Principal Performance Management Architect

Jonathan heeft een diploma van Burgerlijk Ingenieur (KULeuven) en een postgraduaat van Bedrijfseconomie (KULeuven).

Op basis van zijn biomedische, analytische en economische achtergrond, begon hij bij UZ Leuven als business analist. Nadien startte hij bij RealDolmen als consultant om zijn technische kennis en zijn kennis met betrekking tot Corporate Performance Management verder uit te breiden.

Om zijn ervaring in verschillende sectoren te verbreden en verder te groeien in financiële rapportering, vervoegde hij CFObelux. Gedurende verschillende jaren werkte Jonathan als een gecertifieerde, ervaren Principal SAP BPC Consultant. 

Sinds 2019 heeft Jonathan zijn CPM horizon verruimd met CCH Tagetik waarin hij nu een ervaren en gecertifieerde consolidatie en planning & budgettering expert is.

Vandaag helpt Jonathan om Tagetik CPM projecten tot een goed einde te brengen als een Principal consultant met goede functionele kennis van financiële of management consolidatie , budgettering , planning en forecasting, alsook met een goede technische bagage.

Hij heeft een goede kennis van de budgettering en forecasting processen binnen een bedrijf, wat hem toelaat om heel adequaat te anticiperen gedurende de implementatie, van de definitie van de gebruikersbehoeften doorheen de bouw van de applicatie tot en met de nazorg van het traject.

In zijn vrije tijd speelt Jonathan voetbal.