Tijs Bauwens

tot
tot nu
mandagen

Principal Performance Management Architect

Tijs is actief in financiële rapportering en consolidatie sinds 2013.

Hij behaalde een Master of Science in Handelswetenschappen/TEW aan de Europese Hogeschool Universiteit Brussel (KUL) in 2011. Met een master in de Fiscale wetenschappen, startte hij zijn loopbaan bij BDO België als een assistant tax advisor. Vanaf augustus 2012 deed Tijs een interim project als assistant finance analyst voor het financiële departement van Gates Europe HQ in Aalst.

Begin 2013 startte Tijs bij CFObelux, een consulting kantoor dat financiële rapportering en consolidatie diensten aanbood. Eind 2014 werd CFOBelux overgenomen door Moore Stephens België en zette het zijn dienstverlening verder als het CFO Services departement binnen deze organisatie. Bij CFOBelux en Moore Stephens ontwikkelde Tijs zijn finance skills en leerde hij ook verschillende financiële rapporteringstools te gebruiken. Hij deed er een grondige Lucanet kennis op, een rapporteringstool voor maandelijkse rapportering, planning, budgetering en consolidatie. Tijs droeg bij aan de verbetering van deze tool voor consolidatiedoeleinden. Ook dankzij verschillende consolidatie assistentie projecten bouwde Tijs een consolidatie ervaring op. 

In 2016 startte Tijs met zijn eerste projecten voor element61 - Moore Stephens Business Analytics. In een functionele rol was hij betrokken bij meerdere SAP BPC projecten.

In zijn vrije tijd houdt Tijs van sport. Hij speelt basketbal en neemt geregeld deel aan een wielerwedstrijd.