Microsoft BI Implementatie

Bij het uitvoeren van project kan er heel wat fout lopen.

  • Een goed begrip van zowel het probleem als de oplossing is nodig.
  • Alles moet zorgvuldig gepland worden, zodat er geen verschuivingen zijn in de timing.
  • Alles moet gecreëerd worden volgens de specificaties.

Dit alles is niet anders bij een Microsoft BI project.

element61 gebruikt daarom elementary, een framework en een methodologie die gebruikt wordt in al z'n performance management projecten. Dit framework is ontwikkeld op basis van de jaren aan ervaring die element61 opgebouwd heeft bij het creëren van performance management oplossingen op basis van verschillende technologieën. Op deze wijze is elementary ook geschikt voor het beheren en uitvoeren van Microsoft Business Intelligence projecten.

Door gebruik te maken van elementary, kan element61 een vloeiende project voortgang verzekeren bij ofwel het implementeren van OLAP kubussen in Analysis server, het ontwikkelen van rapporten in Reporting Services of het integreren van alle informatie in de SharePoint omgeving.

Eén van de fundamenten van een succesvol project bestaat ook uit communicatie en kennisoverdracht. Wij geloven sterk in een open communicatie met de klant. Status en voortgang meetings worden gehouden in regelmatig ingeplande meetings met alle betrokkenen van het project team.

Maar ook communicatie op een meer gedetailleerd technisch niveau. Op deze manier kunnen de personen die het project aan de kant van de klant overnemen ook meegroeien in de nieuw gebouwde oplossing. Wij voorzien, indien nodig, aangepaste training voor de gebruikte tools gedurende het project. Wij voorzien ook tijd voor een technische training omtrent de oplossing, dewelke verklaart waarom de implementatie op een bepaalde manier uitgevoerd is zodat de mensen ook begrijpen waarom bepaalde keuzes gemaakt zijn.

Een andere belangrijke groep van mensen voor het project zijn de business gebruikers. Zij moeten ook getraind worden in het nieuwe geïmplementeerde model zodat ze er alle voordeel bij kunnen halen.

Contacteer ons voor meer informatie over Microsoft BI Implementatie - SQL Server Consulting & Kennisoverdracht.