Microsoft BI Upgrade & Migratie

De strategie van Microsoft bestaat er in om elke 2 tot 3 jaren een nieuwe versie van Analysis server & Reporting server voor te stellen. Natuurlijk wil u niet elke keer een upgrade uitvoeren, wanneer een nieuwe versie op de markt gebracht wordt, maar op een bepaald punt in de tijd zal u dit wel moeten doen. Het zou kunnen dat een nieuwe versie de functionaliteit bevat die u nodig hebt in uw omgeving, of dat de oude versie niet langer gesupporteerd wordt door Microsoft en zo verder.

Bij het upgraden van een bestaande applicatie dienen een heleboel aspecten in overweging te worden genomen.

  • Vereisten moeten bepaald worden
  • De bestaande oplossing moet gemapped worden
  • De bestaande oplossing moet geverifieerd worden in verband met het gebruik van features die niet langer bestaan
  • Een upgrade pad moet gekozen worden
  • Een upgrade plan moet gedefinieerd worden
  • Een planning moet opgemaakt worden
  • Hardware vereisten moeten gecheckt worden in functie van de vereisten van nieuwe versies

Hier kan element61 u helpen bij het vastleggen van de vereisten van uw migratie en conversie projecten. Wij voeren eerst een snelle audit uit om uw bestaande infrastructuur, architectuur, performantie en capaciteit te beoordelen. Daarna leveren wij een project plan voor het migratie of conversie proces – om zo goed mogelijk gebruik te maken van bestaande middelen, de risico's te verlichten, en om succesvolle resultaten te verzekeren.

Onze consultants zijn constant up-to-date wat betreft de nieuwste features van de meest recente Microsoft Business Intelligence tools en zijn daardoor perfect in staat klanten te helpen in de beoordeling van de voordelen, de te verwachten kosten en de mogelijke risico's bij de implementatie van een nieuwe release.

Contacteer ons voor meer informatie over Microsoft BI - SQL Server Upgrade - SQL Server Migratie.