Business Analytics Visie & Strategie definitie

Een coherente en doelgerichte Business Analytics Visie & Strategie definiëren en realiseren is veel meer dan de juiste software selecteren en kopen. Een Business Analytics & Performance Management Visie is afgeleid van de bedrijfsstrategie, gezien de doelstelling van Business Analytics is om een set van processen en instrumenten te introduceren die de organisatie zullen toelaten om de performantie en uitvoering van die strategie accuraat te kunnen plannen, meten en opvolgen.

element61 heeft de ervaring om samen met u en het Senior Management team een Business Analytics & Performance Management visie en strategie te creëren. Voor sommige bedrijven - dit is afhankelijk van de complexiteit, ambities en maturiteit - kan dit betekenen om te starten met een eenvoudig Business Intelligence project om de management rapportering te verbeteren. Voor andere bedrijven daarentegen, kan dit gaan over de introductie van Activity-Based-Management, geavanceerde data mining algoritmes, Balanced Scorecard KPIs, het opzetten van Data Stewardship en de organisatie van een Performance Management Competence Center.


element61 kan u assisteren in het pragmatisch selecteren van de Business Analytics & Performance Management agenda die het beste past bij uw bedrijf of organisatie. Onze consultants hebben ervaring in het ontwikkelen en implementeren van dit soort strategieën in een groot aantal bedrijven in verschillende sectoren van middelgrote tot internationale onderneming.

Contacteer ons om meer te leren over het definiëren van een Business Analytics & Performance Management strategie en visie document.