Microsoft Mixed Technology Implementations

Bij element61 streven we ernaar de klant steeds te voorzien van een "best of breed” implementatie, gebaseerd op de noden, planning en budgetten van de klant, in combinatie met de industrie gerelateerde best practices.

Dit in combinatie met het feit dat de kennis van element61 niet beperkt is tot de producten van één specifieke vendor, dankzij onze verschillende BI Competence Centers, maakt het voor element61 mogelijk om te adviseren over en het uitvoeren van succesvolle mixed technology implementaties. Dit betekent dat we niet noodzakelijk de "stack"-logica volgen van de vendors, maar waar relevant ook in "best of breed" termen denken.

element61 heeft reeds succesvol combinaties van Microsoft en IBM Cognos en/of Business Objects (BI & BPC) geïmplementeerd bij verschillende klanten. Beslissingen om verschillende platformen te gebruiken zijn gebaseerd op een gedetailleerde analyse van de noden van de klant. Hierbij wordt de gewenste functionaliteit en bereidheid om te investeren in front-end technologieën in rekening genomen. Dit maakt ons dan ook dé partner bij uitstek in het geval er problemen zijn bij installatie, configuratie of performantie problemen in een mixed omgeving.

Contacteer ons voor informatie over BI & CPM architecturen in een mixed technology implementatie.