Business Discovery - Associatief Model

Business Discovery - Associatief ModelIn het hart van Qlik bevindt zich de unieke, gepatenteerde associatieve QIX softwaremotor die op elk moment inzichten genereert.

Gebruikers van Qlik software-toepassingen profiteren van een krachtige associatieve ervaring. In tegenstelling tot traditionele software-tools die voorgedefiniëerde paden en interacties bieden, laat Qlik aan een gebruiker toe om eender waar te starten en naar eender waar te gaan in de exploratie van zijn gegevens.

De Qlik softwaremotor creëert automatisch alle relaties in de data en presenteert de informatie in een groen-wit-grijs kleurenschema. Selecties in Qlik zijn groen gemarkeerd. Datawaarden die gerelateerd zijn aan de selectie worden in het wit weergegeven. Gegevens die niet gerelateerd zijn worden in het grijs weergegeven, maar zijn dus wel beschikbaar: zij zorgen voor extra context en perspectief.

Gebruikers zien gemakkelijk connecties en disconnecties in de gegevens. Ogenblikkelijk inzicht moedigt gebruikers aan om na te denken over de volgende vraag op hun verkennings en -ontdekkingspad.

Het associatief model stelt u in staat om het volledige verhaal te zien in uw data. Het laat u toe de vraag te stellen waaraan u niet had gedacht. Het laat u toe het onverwachte te ontdekken.

 

Business Discovery - Associatief Model