Rohit Ganesh Santoshwar

tot
tot nu
mandagen

Principal Performance Management Architect

Rohit is actief in Performance Management & Business Intelligence sinds 2013.

Rohit Ganesh Santoshwar heeft met onderscheiding een Bachelor in Computer Science Engineering gehaald aan de Universiteit van Mumbai, India. Hij begon zijn carrière in 2013 als Business Intelligence System Engineer bij Infosys Limited en groeide uit tot expert in Performance Management & Business Intelligence. 

Rohit was actief als IBM Cognos BI-ontwikkelaar waar hij bedrijfsrapporten en KPI-dashboards ontwikkelde om de essentie uit de onderliggende gegevens te halen. Hij is gecertificeerd in zowel IBM Cognos BI als IBM Cognos TM1 / Planning Analytics. Naast Cognos Analytics heeft Rohit ook goede praktijkervaring opgedaan bij het ontwikkelen van analytische BI-dashboards met behulp van andere krachtige BI-technologieën, waaronder Tableau en Power BI.

Sinds 2016 richt Rohit zich steeds meer op het domein Performance Management en heeft hij diepe expertise ontwikkeld in IBM Cognos TM1 / Planning Analytics. Hij creëerde krachtige Planning & Budgeting-oplossingen. Rohit heeft kennis van alle aspecten van de IBM Cognos Planning Analytics-technologie. Hij heeft onder andere gewerkt rond processen in retail, productie en logistiek. Rohit is een sterke teamspeler met uitstekende interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden en klaar om een ​​onafhankelijke uitdaging aan te gaan en zich aan te passen aan de evoluerende technologische veranderingen. Hij heeft uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden.

Rohit vervoegde element61 in 2020.